Σεισμός 5.5 ρίχτερ στο Ιράν.

Σεισμός 5.5 ρίχτερ στο Ιράν. Facebook Twitter
0

Πάνω από 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τον σεισμό 5,5 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 16:05 (τοπική ώρα) στο βορειοανατολικό Ιράν, όπως μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο Fars.

Ο σεισμός έγινε 10 χιλιόμετρα έξω από την πόλη Νεϊσαμπούρ, και 70 χιλιόμετρα μακριά από την ιερή πόλη Μασχάντ. Μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί περίπου 20 μετασεισμοί, ενώ έχουν σπάσει τα τζάμια  των γύρω σπιτιών. Ο σεισμός είναι ο δυνατότερος που έχει καταγραφεί την τελευταία δεκαετία στην περιοχή «Βάσει των πληροφοριών που έχουμε λάβει μέχρι τώρα, 36 άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά το σεισμό στη Νεϊσαμπούρ. Όλοι είναι ελαφρά τραυματισμένοι», μετέδωσε το Fars επικαλούμενο τον τοπικό αξιωματούχο Ρεζά Αμπασί. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

*H φωτογραφία είναι από το σεισμό που είχε γίνει στο Βόρειο Ιραν το 2006.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Οι δικηγόροι της αναφέρουν ότι είχε δεχτεί πρόταση αμοιβής 10.000 δολαρίων για να χορέψει σε ιδιωτικό πάρτι στην κατοικία του Έπσταϊν - Της είπε ότι θα πληρωνόταν επιπλέον και την πίεσαν να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους
THE LIFO TEAM