Φωτιά στην Μάνδρα: Αστυνομικοί προσπαθούν να πείσουν μοναχές να εγκαταλείψουν μοναστήρι

Φωτιά στην Μάνδρα: Αστυνομικοί προσπαθούν να πείσουν μοναχές να εγκαταλείψουν το μοναστήρι τους Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Μαίνεται η φωτιά στη Μάνδρα Αττικής. Η φωτιά που ξεκίνησε από τα Δερβενοχώρια χθες νωρίς το απόγευμα, συνέχισε να καίει μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα να φτάσει στη Μάνδρα Αττικής.

Σε μοναστήρι, οι μοναχές έμειναν πίσω να προστατεύσουν το μοναστήρι τους από τη φωτιά στη Μάνδρα, όμως, οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν επιστρατευθεί για να βοηθήσουν στην εκκένωση της περιοχής, προσπάθησαν να τις πείσουν να εγκαταλείψουν τη Μονή.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, οι μοναχές δεν μπορούσαν να πιστέψουν το θέαμα της πυρκαγιάς που έβλεπαν, ενώ άλλες δεν ήθελαν να φύγουν από το μοναστήρι.

Παράλληλα, σε φωτογραφίες που ανέβασε το Meteo στο Facebook απαθανατίζονται οι αστυνομικοί να έχουν στην αγκαλιά τους παιδιά και να τα απομακρύνουν από την επικίνδυνη για την υγεία του περιοχή στον Άγιο Χαράλαμπο Μάνδρας. 

 

Φωτιά στα Δερβενοχώρια: Εκκένωση στον Άγιο Χαράλαμπο Μάνδρας – Αστυνομικοί παίρνουν τα παιδιά στα χέρια

Δημοσιεύτηκε από Meteo24news στις Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί: Στην οδό Φυλής, από την Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλειστών Στην επαρχιακή οδό Οινόης- Μαγούλας από το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ Στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας- Θηβών, από τον κόμβο Μάνδρας προς τη Θήβα, μέχρι τα όρια με τη Θήβα και στα δύο ρεύματα. Στις εξόδους της Αττικής Οδού προς το Θριάσιο και προς τη Μάνδρα Στην οδό Αγ. Αικατερίνης, από τη Μάνδρα έως τη λεωφόρο Καταδρομών. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM