Φωτιά στην Μάνδρα: Αστυνομικοί προσπαθούν να πείσουν μοναχές να εγκαταλείψουν μοναστήρι

Φωτιά στην Μάνδρα: Αστυνομικοί προσπαθούν να πείσουν μοναχές να εγκαταλείψουν το μοναστήρι τους Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Μαίνεται η φωτιά στη Μάνδρα Αττικής. Η φωτιά που ξεκίνησε από τα Δερβενοχώρια χθες νωρίς το απόγευμα, συνέχισε να καίει μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα να φτάσει στη Μάνδρα Αττικής.

Σε μοναστήρι, οι μοναχές έμειναν πίσω να προστατεύσουν το μοναστήρι τους από τη φωτιά στη Μάνδρα, όμως, οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν επιστρατευθεί για να βοηθήσουν στην εκκένωση της περιοχής, προσπάθησαν να τις πείσουν να εγκαταλείψουν τη Μονή.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, οι μοναχές δεν μπορούσαν να πιστέψουν το θέαμα της πυρκαγιάς που έβλεπαν, ενώ άλλες δεν ήθελαν να φύγουν από το μοναστήρι.

Παράλληλα, σε φωτογραφίες που ανέβασε το Meteo στο Facebook απαθανατίζονται οι αστυνομικοί να έχουν στην αγκαλιά τους παιδιά και να τα απομακρύνουν από την επικίνδυνη για την υγεία του περιοχή στον Άγιο Χαράλαμπο Μάνδρας. 

 

Φωτιά στα Δερβενοχώρια: Εκκένωση στον Άγιο Χαράλαμπο Μάνδρας – Αστυνομικοί παίρνουν τα παιδιά στα χέρια

Δημοσιεύτηκε από Meteo24news στις Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί: Στην οδό Φυλής, από την Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλειστών Στην επαρχιακή οδό Οινόης- Μαγούλας από το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ Στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας- Θηβών, από τον κόμβο Μάνδρας προς τη Θήβα, μέχρι τα όρια με τη Θήβα και στα δύο ρεύματα. Στις εξόδους της Αττικής Οδού προς το Θριάσιο και προς τη Μάνδρα Στην οδό Αγ. Αικατερίνης, από τη Μάνδρα έως τη λεωφόρο Καταδρομών. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Βλέποντας τη μητέρα τους να τρέχει να σωθεί και τον πατέρα να την ακολουθεί με άγριες διαθέσεις, η 16χρονη κόρη και ο 13χρονος γιος, προσπάθησαν να την βοηθήσουν
LIFO NEWSROOM
Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Ελλάδα / Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Τέσσερις Τουρκάλες υποστηρίζουν ότι τις έδιωξαν από εστιατόριο στη Χίο για να καθίσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την οικογένειά του - Η απάντηση του Τούρκου παραγωγού
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ