Ηράκλειο: Τράκαραν με κλεμμένο αυτοκίνητο μια ελιά και άρπαξε φωτιά ο ελαιώνας

Ηράκλειο: Τράκαραν με κλεμμένο αυτοκίνητο μια ελιά και άρπαξε φωτιά ο ελαιώνας Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi / Αρχείου
0

Άγνωστοι ή άγνωστος δράστης έκλεψαν έναν αυτοκίνητο στο Ηράκλειο και τράκαραν σε μια ελιά με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά στον ελαιώνα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής οι αρχές ενημερώθηκαν για πυρκαγιά σε ελαιοκαλλιέργεια στην περιοχή του Αχεντριά του δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Ως αιτία της πυρκαγιάς διαπιστώθηκε η πρόσκρουση ενός ΙΧ φορτηγού αυτοκινήτου σε μια ελιά, από την οποία προκλήθηκε φωτιά στο αυτοκίνητο, που στη συνέχεια επεκτάθηκε.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς ότι το όχημά του ήταν η αιτία να καούν συνολικά 15 ελαιόδεντρα.

Ο ίδιος κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο δεν το είχε αναζητήσει. Στο πλαίσιο αυτό, ισχυρίστηκε ότι του το έκλεψαν, χωρίς εκείνος να το αντιληφθεί.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Ελλάδα / ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης για τον γάμο ομοφύλων, κρίνοντας πως δεν αντιβαίνει στις διατάξεις του Συντάγματος περί προστασίας του γάμου, της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας ή περί ισότητας
LIFO NEWSROOM
Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Ελλάδα / Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Οι καταγγελίες για τη Μονή Σινά και οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις στην Αίγυπτο - Η απόφαση που «άναψε φωτιές» - Ο μαραθώνιος ανακοινώσεων - Ο αιγυπτιακός (προσωρινός) επίλογος
LIFO NEWSROOM