LIVE!

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε 55χρονος για βιασμό ανήλικης επί 5 χρόνια - Είναι κόρη φίλων του

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε 55χρονος για βιασμό ανήλικης επί 5 χρόνια - Είναι κόρη φίλων του Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Στη φυλακή οδηγείται 55χρονος στη Θεσσαλονίκη,  ο οποίος κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη οικογενειακών του φίλων, επί πέντε χρόνια.

Ο άνδρας βρέθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, για να απολογηθεί, και – με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα - κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Το φερόμενο ως θύμα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 55χρονου κατηγορούμενου μετά την ενηλικίωσή του. Κατά πληροφορίες, είχε απευθυνθεί σε ψυχολόγο με τη βοήθεια του οποίου «ανοίχτηκε» και τελικά αποφάσισε να απευθυνθεί στις Αρχές.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, οι πράξεις τελέστηκαν το διάστημα 2005-2010, όταν η ίδια πήγαινε στο δημοτικό.

Ο κατηγορούμενος υπήρξε οικογενειακός φίλος των γονιών της και τον φιλοξενούσαν συχνά στο σπίτι τους.

Ο 55χρονος διώκεται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Κατά την απολογία του αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, χωρίς όμως να πείσει εισαγγελέα και ανακρίτρια.

Ελλάδα
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΟΧΟΙ

Ελλάδα / Μάγδα Φύσσα για απόφαση Εφετείου για Χρυσή Αυγή: «Σήμερα δικαιώνονται όλα τα θύματα του φασισμού»

«Δεν θέλω να τους ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου» - Το πρώτο σχόλιο της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα μετά την απόφαση για την ενοχή των 42 της εγκληματικής οργάνωσης, «Χρυσή Αυγή»
THE LIFO TEAM