Σεισμός στην Τουρκία: Διασώθηκαν βρέφη και παιδιά από τα χαλάσματα- «Πού είναι η μαμά μου»

Σεισμός στην Τουρκία: Διασώθηκαν βρέφη και παιδιά από τα χαλάσματα- «Πού είναι η μαμά μου» Facebook Twitter
0

Ανθρώπινες ιστορίες που ενισχύουν την ελπίδα εν μέσω θρήνου για τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό των θυμάτων από τις σεισμικές δονήσεις σε Τουρκία και Συρία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Ένα μωρό 2 μηνών ονόματι Mehmet Cinar διασώθηκε μετά από 29 ώρες στα ερείπια. 

Στο Χατάι, ένα βρέφος 2 μηνών, ο Uğur Gök και η 7χρονη Elif Erdem εντοπίστηκαν στα ερείπια και διασώθηκαν με τραύματα.

Άλλο κορίτσι, την ώρα που την απεγκλώβισαν οι διασώστες από τα συντρίμμια, τους ρώτησε «πού είναι η μαμά μου;». 

Επίσης μια μητέρα και τα 3 παιδιά της απεγκλωβίστηκαν από τα συντρίμμια ενός κτιρίου που καταστράφηκε στην περιοχή Νιζίπ ​​του Γκαζιαντέπ 28 ώρες αργότερα με τραυματισμούς. Η Döne Özkılıç και τα παιδιά της Abdulkadir, Beyza και Elif Özkılıç μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από τις τοπικές ομάδες διάσωσης. 

Ο απολογισμός των νεκρών από το σεισμό που έπληξε χθες, Δευτέρα, τη νότια Τουρκία έφθασε τους 3.381, ανακοίνωσε σήμερα η τουρκική υπηρεσία για την αντιμετώπιση καταστροφών.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

Διεθνή / NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

«Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για την επέκταση της παραγωγής του ιρανικού προγράμματος βαλλιστικών πυραύλων» μεταδίδει το δίκτυο
THE LIFO TEAM