Παρέμβαση Σακελλαροπούλου για τα προβλήματα στη Δικαιοσύνη- Σύσκεψη με την ηγεσία των δικαστηρίων

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Σύσκεψη για την επίλυση των προβλημάτων της Δικαιοσύνης συγκάλεσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με συμμετοχή της ηγεσίας των δικαστηρίων και των δικηγορικών συλλόγων. 

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (16/1). Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει καλέσει τις προέδρους του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Αρείου Πάγου, Ευαγγελία Νίκα και Μαρία Γεωργίου, τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννη Σαρμά, τον επικεφαλής της Ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Βερβεσό, όπως και εκείνον της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, Γεώργιο Διαμαντή.

Η Κίνηση Επιτάχυνση της Δικαιοσύνης χαιρέτισε την κίνηση της Προέδρου της Δημοκρατίας, επισημαίνοντας ότι αυτή η πρωτοβουλία έπρεπε να είχε ληφθεί εδώ και καιρό από την πολιτική ηγεσία της χώρας, «πριν τα προβλήματα οξυνθούν σε τέτοιο βαθμό ώστε η επίκλησή τους να λειτουργεί απαξιωτικά σε βάρος του θεσμού της Δικαιοσύνης».

«Όλοι οι παράγοντες της Δικαιοσύνης οφείλουν να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου, με εποικοδομητική και ειλικρινή διάθεση εξεύρεσης λύσεων, παραμερίζοντας συντεχνιακές απόψεις και κοντόφθαλμες προσεγγίσεις», επισημαίνει ακόμη η Κίνηση Επιτάχυνσης της Δικαιοσύνης. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Πολάκης: «Φληναφήματα τα όσα ακούγονται περί μη συμμετοχής μου σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή»

Ο Παύλος Πολάκης έκανε νέα ανάρτηση σχετικά με τα όσα έχουν διαρρεύσει για μη συμμετοχή του σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM