Δωρεάν πίτσες σε όλους στο Εδιμβούργο θα προσφέρει αλτρουιστής εστιάτορας

Πίτσα σε όλους όσοι μένους στο Εδιμβούργο υποσχέθηκε αλτρουιστής μαγαζάτορας: Facebook Twitter
Ο Marc Wilkinson. Φωτ.; BBC
0

Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης προσφέρεται να δώσει σε όλους τους κατοίκους του Εδιμβούργου μια δωρεάν πίτσα για όλο τον επόμενο μήνα ως πράξη καλοσύνης, όπως μεταδίδει το BBC.

Ο Marc Wilkinson, 55 ετών, ιδιοκτήτης του Pure Pizza στο Morningside, δήλωσε ότι σχεδίασε μια μεγάλη αλτρουιστική πράξη για να βοηθήσει τους ανθρώπους που παλεύουν με την κρίση του κόστους ζωής. Είπε ακόμη ότι έτσι θα έδινε επίσης στο μερικής απασχόλησης προσωπικό του περισσότερη δουλειά. «Είμαι πολύ χαρούμενος με το σχέδιό μου, επειδή είναι μια νίκη, μια νίκη για όλους», δήλωσε.

«Οι πελάτες ωφελούνται, οι προμηθευτές ωφελούνται και η ομάδα των σεφ μου ωφελείται καθώς τους δίνει περισσότερες ώρες εργασίας. Ακούω συνέχεια για το πώς το κόστος ζωής επηρεάζει τόσους πολλούς ανθρώπους και σκέφτηκα ότι οι φούρνοι μου λειτουργούν ούτως ή άλλως όλη μέρα, οπότε μπορούν κάλλιστα να δουλεύουν σε πλήρη δυναμικότητα όλη μέρα, αν αυτό βοηθάει τους ανθρώπους. Ο αλτρουισμός είναι κάτι που με ενδιαφέρει πραγματικά, οπότε ήθελα να το δοκιμάσω» αναφέρει ο ίδιος.

Ο Marc Wilkinson δήλωσε ότι θα έδινε μια δωρεάν πίτσα σε όλους όσοι ζουν στο Εδιμβούργο. Υπολόγισε ότι θα του κόστιζε περίπου 12.000 λίρες.

Ο κ. Wilkinson, ο οποίος άνοιξε την επιχείρηση στην αρχή του Lockdown τον Μάρτιο του 2020, λέει ότι οι φούρνοι του έχουν τη δυνατότητα να φτιάχνουν 18 πίτσες κάθε έξι λεπτά.

Οι δωρεάν πίτσες θα δοθούν σε όσους επισκεφθούν το κατάστημά του στην Morningside Drive κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, αν και δεν θα είναι διαθέσιμες μεταξύ 17:30 και 20:30.

Ελπίζει ότι όποιος δεχτεί την προσφορά θα μεταδώσει την πράξη καλοσύνης με τον δικό του τρόπο. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να δηλώσουν έναν έγκυρο αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: «Ήρθε η χωροφυλακή να σας πάρει» - Η Χαντισέ περιγράφει τον τρόμο της για την έρευνα για ναρκωτικά

Διεθνή / Τουρκία: «Ήρθε η χωροφυλακή να σας πάρει» - Η Χαντισέ περιγράφει τον τρόμο της για την έρευνα για ναρκωτικά

Η Χαντίσε περιγράφει τη στιγμή που «ήρθε η Χωροφυλακή να την πάρει» στις 6:30 το πρωί, ενώ και η Ιρέμ Ντεριτζί υποβλήθηκε στον ίδιο έλεγχο - Τι συνέβη στην επιχείρηση που συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο της Τουρκίας
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Ποινική έρευνα σε βάρος queer τραγουδιστή για «άσεμνο» τραγούδι και «αισχρολογία»

Διεθνή / Τουρκία: Ποινική έρευνα σε βάρος queer τραγουδιστή για «άσεμνο» τραγούδι και «αισχρολογία»

Η κυβέρνηση του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει πρόσφατα αυξήσει την πίεση που ασκεί στις ψηφιακές πλατφόρμες, τους τραγουδιστές και τους μουσικούς
LIFO NEWSROOM
Δολοφονία στη Φοινικούντα: Η διαθήκη–μυστήριο του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ - Ανοίγει η κληρονομιά του 68χρονου

Διεθνή / Δολοφονία στη Φοινικούντα: Η διαθήκη–μυστήριο του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ - Ανοίγει η κληρονομιά του 68χρονου

Ανοίγει η διαθήκη του 68χρονου από τη Φοινικούντα, ιδιοκτήτη κάμπινγκ, και οι Αρχές εξετάζουν τροποποιήσεις που ενδέχεται να τον έβαλαν στο στόχαστρο
LIFO NEWSROOM
Ιστορική εκεχειρία στη Γάζα: Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ η συμφωνία - Η Χαμάς ανακοίνωσε «τέλος του πολέμου»

Διεθνή / Ιστορική εκεχειρία στη Γάζα: Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ η συμφωνία - Η Χαμάς ανακοίνωσε «τέλος του πολέμου»

Η νέα συμφωνία εκεχειρίας ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς δίνει ελπίδα για το τέλος του διετούς πολέμου που στάθηκε αφορμή για την καταστροφή της Γάζας - Τι προβλέπει η συμφωνία
LIFO NEWSROOM
Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Διεθνή / Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Η σεισμολογική υπηρεσία των Φιλιππίνων συμβουλεύει τους κατοίκους των παράκτιων πόλεων στα κεντρικά και νότια της χώρας να εκκενώσουν αμέσως τις περιοχές τους και να μεταβούν σε υψηλότερα σημεία
LIFO NEWSROOM
Γιατί χωρίς τον ΟΗΕ ο κόσμος θα ήταν πιο επικίνδυνος

LiFO politics / Γιατί χωρίς τον ΟΗΕ ο κόσμος θα ήταν πιο επικίνδυνος

Ο καθηγητής Ευρωπαϊκής και Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κωνσταντίνος Λάβδας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τον ρόλο του ΟΗΕ, την κατάσταση στη Γάζα, και εξηγεί γιατί το Ισραήλ χάνει τη δημόσια στήριξη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
«Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποίεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

Διεθνή / «Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποιεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

«Ενώ οι ψηφιακές συσκευές υπόσχονται να μας κρατούν συνδεδεμένους, στην πραγματικότητα συχνά κάνουν το αντίθετο», έγραψε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε άρθρο που συνέγραψε με καθηγητή του Χάρβαρντ
LIFO NEWSROOM