Βρετανία: Ιδιοκτήτες Tesla περίμεναν ώρες σε ουρές, για να φορτίσουν τα οχήματά τους

Ουρά αυτοκινήτων Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Αντιμέτωποι με χάος ήρθαν οι ιδιοκτήτες Tesla στη Βρετανία που θέλησαν να φορτίσουν τα οχήματά τους τις ημέρες των γιορτών και δεκάδες αναγκάστηκαν να περιμένουν στην ουρά για ώρες. 

Μεγάλες ουρές δημιουργήθηκαν σε σημεία φόρτισης σε διάφορες περιοχές της Βρετανίας, την ώρα που οι απεργίες των σιδηροδρόμων ανάγκασαν πολλούς να μετακινηθούν οδικώς για τις γιορτές.  

Περίπου 24 ιδιοκτήτες Tesla περίμεναν να φορτίσουν τα οχήματά τους σε χώρο στάθμευσης στο Χέρτφορντσαϊρ, στις 25 Δεκεμβρίου. Χρήστης του TikTok υποστήριξε ότι ο χρόνος αναμονής στον σταθμό φόρτισης ήταν περίπου μία ώρα. 

Στην Κούμπρια επίσης υπήρχαν πολλά αυτοκίνητα που ήθελαν να φορτίσουν, στις 27 Δεκεμβρίου. Άλλος οδηγός Tesla δήλωσε στην MailOnline ότι υπήρχαν προβλήματα στο Σάσεξ, όπου δύο από τους οχτώ σταθμούς φόρτισης ήταν εκτός λειτουργίας. 

@geoffbuyscars Tesla owners queue for power at Penrith 😂😂😂 (video credit to Craig) #electricvehicle #tesla #savetheplanet ♬ original sound - geoffbuyscars

Μέλη της ομάδας «Tesla Owners Club UK» στο Facebook εξέφρασαν τον εκνευρισμό τους για τις ουρές. «Είμαι εδώ πάνω από μία ώρα. Ακόμη 15 είναι μπροστά μου στην ουρά για φόρτιση. Εύκολα άλλες δύο ώρες αναμονής, τουλάχιστον», έγραψε κάποιος. 

«Χρειαζόμαστε περισσότερους ταχυφορτιστές. Λατρεύω την Tesla, αλλά αυτή η χώρα δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα εάν θέλει πλήρη ηλεκτροκίνηση», σχολίασε άλλος.  

«Είμαι νέος ιδιοκτήτης Tesla και σούπερ απογοητευμένος με τη φόρτιση. Κανένας δεν μου είπε ότι μια χειμερινή φόρτιση μετά βίας θα επιτυγχάνει τη μισή απόδοση», επεσήμανε άλλος οδηγός. «Πραγματικά ενοχλητικό να έχω όλη την οικογένεια να περιμένει δύο ώρες για να φορτιστεί το αυτοκίνητο», επεσήμανε ένας ακόμη που ταλαιπωρήθηκε. 

«Αναμονή 2,5 ωρών για μία φόρτιση. Το χειρότερο ταξίδι ως οδηγός Tesla», έγραψε άλλος που βίωσε αντίστοιχη κατάσταση, στο Γουέστμορλαντ, στη βορειοδυτική Αγγλία.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Οργή στα social για τη φωτογραφία που εμφανίζεται ως Ιησούς μετά την επίθεση στον Πάπα

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Οργή στα social για τη φωτογραφία που τον εμφανίζει ως Ιησού μετά την επίθεσή του στον Πάπα

Ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε τη φωτογραφία που δημιουργήθηκε με ΑΙ στην πλατφόρμα Truth Social, κατηγορώντας παράλληλα τον Ποντίφικα ότι είναι «αδύναμος» στο ζήτημα της εγκληματικότητας και «κακός» στην εξωτερική πολιτική
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Διεθνή / Πέτερ Μαγιάρ: Ποιος είναι ο «πρώην» άνθρωπος του Όρμπαν που έβαλε τέλος στη 16ετή κυριαρχία του

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, πέρασε από το να αποτελεί μέρος του συστήματος του Βίκτορ Όρμπαν, στο να αναδειχθεί στον πολιτικό που έβαλε τέλος στη 16ετή ηγεμονία του Fidesz στην Ουγγαρία
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν δεν μπορεί να εντοπίσει τις νάρκες που τοποθέτησε, λένε οι ΗΠΑ

Η Τεχεράνη έχει αφήσει έναν περιορισμένο διάδρομο διέλευσης για πλοία που καταβάλλουν διόδια, ενώ έχει εκδώσει προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο σύγκρουσης με νάρκες
THE LIFO TEAM
CIA ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ 25Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Διεθνή / Πρώην επικεφαλής της CIA ζητά την απομάκρυνση Τραμπ: «Είναι ξεκάθαρα εκτός ελέγχου»

Ο Τζον Μπρέναν επικαλέστηκε την 25η Τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ, η οποία προβλέπει τη δυνατότητα απομάκρυνσης του προέδρου, λέγοντας ότι «γράφτηκε για ανθρώπους σαν τον Τραμπ»
THE LIFO TEAM