Ξάνθη: Αυτοκτόνησε ανθυπασπιστής εν ώρα υπηρεσίας

Ξάνθη: Αυτοκτόνησε ανθυπασπιστής εν ώρα υπηρεσίας Facebook Twitter
Φωτ.: Unpslash/Αρχείο
0

Ένας 45χρονος ανθυπασπιστής που υπηρετούσε στο Πετροχώρι Ξάνθης αυτοκτόνησε εν ώρα υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το XanthiNews, ο στρατιωτικός, που εκτελούσε υπηρεσία αξιωματικού υπηρεσίας, αυτοκτόνησε σήμερα το πρωί μέσα στο στρατόπεδο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένστολος φαίνεται να αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό το όπλο και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη περίπου στις 7:30 το πρωί. Οι συνάδελφοι του άκουσαν τον πυροβολισμό, έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και τον εντόπισαν νεκρό. 

Προανάκριση διενεργεί η αρμόδια στρατιωτική υπηρεσία σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης.

Σε ανακοίνωσή του το ΓΕΣ ανέφερε ότι «Ένας ανθυπασπιστής, 45 ετών, ο οποίος υπηρετούσε σε μονάδα της Ξάνθης και εκτελούσε υπηρεσία, τραυματίστηκε σοβαρά από όπλο, κατά τις πρωινές ώρες σήμερα εντός του στρατοπέδου. Διεκομίσθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε»

»Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στους οικείους του», καταλήγει η ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από το XanthiNews

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM