Λιποθύμησαν 30 άτομα σε συναυλία στην Ινδονησία, λόγω κοσμοσυρροής

Σκηνές χάους σε συναυλία στην Ινδονησία: Λιποθύμησαν 30 άτομα λόγω κοσμοσυρροής Facebook Twitter
0

Λιποθυμικά επεισόδια παρευρισκόμενων σε συναυλία των NCT 127 στην Τζακάρτα της Ινδονησίας οδήγησαν σε πρόωρη ολοκλήρωσή της. 

Η συναυλία στο Συνεδριακό Κέντρο της Ινδονησίας (ICE) στη BSD City, στη Τζακάρτα είχε αρχίσει με αυξημένα μέτρα ασφαλείας αφού η αστυνομία έκανε έρευνα μετά από προειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας. Ομάδα εξουδετέρωσης βομβών και ειδικές αστυνομικές δυνάμεις που αναπτύχθηκαν στον χώρο δεν εντόπισαν εκρηκτικές ύλες ή μηχανισμό.

Η συναυλία - η πρώτη από τις δύο στο Συνεδριακό Κέντρο της Ινδονησίας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας «Neo City - The Link» του K-pop συγκροτήματος NCT 127 προσέλκυσε 8.000 θεατές, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ωστόσο, σταμάτησε προτού ολοκληρωθεί αφού οι όρθιοι θαμώνες άρχισαν να σπρώχνονται προς τη σκηνή. Όπως μετέδωσε το CNN Indonesia, 30 άνθρωποι λιποθύμησαν.

Σε ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας Dyandra Global Edutainment αναφέρεται ότι «οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να κινούνται ανοργάνωτα, κάτι που οδήγησε σε χάος και τελικά στη διακοπή της συναυλίας για την ασφάλειά τους».

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, οι NCT 127 ειδοποιήθηκαν, ο αρχηγός του γκρουπ Taeyong σταμάτησε να τραγουδά και το συγκρότημα άρχισε να ζητά από τους θαυμαστές να «να ανοίξουν χώρο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ - Χαμάς: Ο Τράμπ ανακοίνωσε συμφωνία για απελευθέρωση των Ομήρων

Διεθνή / Ισραήλ - Χαμάς: Ο Τράμπ ανακοίνωσε συμφωνία για απελευθέρωση των Ομήρων

Κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για απελευθέρωση των ομήρων  ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πετυχαίνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα προς τη λήξη του πολέμου. 
LIFO NEWSROOM
«Τα στέλνουν να σκοτωθούν»: Κολομβιανοί μισθοφόροι εκπαιδεύουν παιδιά στον πόλεμο του Σουδάν

Διεθνή / «Τα στέλνουν να σκοτωθούν»: Κολομβιανοί μισθοφόροι εκπαιδεύουν παιδιά στον πόλεμο του Σουδάν

Πρώην στρατιώτες που στρατολογήθηκαν από ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας περιγράφουν πώς εκπαίδευαν ανήλικους μαχητές υπό την αιγίδα παραστρατιωτικών δυνάμεων
LIFO NEWSROOM
Υπό πίεση το Βέλγιο: Η Δύση ζητά τη χρήση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για την Ουκρανία

Διεθνή / Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη ζητούν να ανοίξουν τα ρωσικά κεφάλαια για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας

Το Βέλγιο δέχεται αυξανόμενη πίεση από ΗΠΑ και Ευρωπαίους συμμάχους να επιτρέψει τη χρήση παγωμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας, καθώς ο πόλεμος και οι ανάγκες ανοικοδόμησης εντείνονται
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ θέλει να αναμορφώσει τις πωλήσεις φαρμάκων - Εταιρεία που συνδέεται με τον γιο του επωφελείται

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να αναμορφώσει τις πωλήσεις φαρμάκων - Εταιρεία που συνδέεται με τον γιο του επωφελείται

Κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες θα συναντηθούν με τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και αξιωματούχους της κυβέρνησης Τραμπ για να συζητήσουν τη μελλοντική αγορά φαρμάκων, με τη BlinkRx να διαδραματίζει κεντρικό ρόλο
LIFO NEWSROOM