Μέγκαν Μαρκλ: Ζήτησε κατ'ιδίαν συνάντηση με τον Κάρολο - Τι θέλει

Μέγκαν Μαρκλ: Ζήτησε «τετ-α-τετ» συνάντηση με τον Κάρολο Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να έστειλε επιστολή στον βασιλιά Κάρολο, αιτούμενη συνάντηση προτού εκείνη και ο Χάρι επιστρέψουν στην Καλιφόρνια. 

Επικαλούμενος μια «πολύ καλή πηγή», ο ειδικός επί βασιλικών θεμάτων Νιλ Σιν υποστηρίζει πως η Μέγκαν Μαρκλ επιδιώκει να έχει ιδιωτική συνάντηση με τον νέο μονάρχη της Γηραιάς Αλβιoνας σε μια προσπάθεια γεφύρωσης τού χάσματος μεταξύ τους. 

«Θα ήθελε, πριν την επιστροφή τους στην Καλιφόρνια, να έχει έχει συνάντηση προσωπική με τον βασιλιά Κάρολο. Ακριβώς. Η Μέγκαν κατ'ιδίαν συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο. Καλά ακούσατε» φέρεται να είπε ο Σιν. 

«Και αυτό που είναι ενδιαφέρον εδώ είναι, σύμφωνα με την καλή αυτή πηγή, πως όλο αυτό έγινε με επίσημη επιστολή» συνέχισε ο ίδιος, προσθέτοντας: «Τώρα, ξέρετε, πρέπει να θαυμάσει κανείς την αυτοπεποίθηση της Μέγκαν, ό,τι και να λέμε». 

Περιγράφοντας το περιεχόμενο της επιστολής, ο ίδιος σημείωσε πως «θα ήταν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να εξηγήσει κάποια από τις αιτίες πίσω από αυτά που γίνονται τα τελευταία δύο χρόνια». 

Ο ίδιος πάντως επέμεινε πως παραμένει ασαφές αν η πρωτοβουλία αυτή αρκεί για να αποκαταστήσει τη ρήξη μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας. 

«Ειλικρινά, δεν έχουμε ιδέα αν πρόκειται να προχωρήσει όλο αυτό» πρόσθεσε. 

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ παρευρέθηκαν στην κηδεία της βασίλισσας χθες. Η παραμονή τους δε, με τη βασιλική οικογένεια τις τελευταίες ημέρες έχουν πυροδοτήσει τη φημολογία περί πιθανής επιστροφής τους. 

Με πληροφορίες από express.co.uk 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι

Διεθνή / «Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως ο Τραμπ είχε την Πέμπτη «πολύ καλή και παραγωγική» τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζελένσκι, και ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ευελπιστεί πως η Ουκρανία και η Ρωσία θα συμφωνήσουν την επόμενη εβδομάδα στην προτεινόμενη 30ήμερη εκεχειρία
LIFO NEWSROOM
Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν με μπαράζ επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών στόχων

Διεθνή / Ινδία - Πακιστάν: Κλιμακώνεται η ένταση με μπαράζ επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών στόχων

Μετά τα ινδικά πλήγματα ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας επικαλούμενος πηγές ασφαλείας ανέφερε πως το Πακιστάν «εξαπέλυσε αντίποινα κατά της ινδικής επιθετικότητας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ Ισραήλ Παλαιστίνιοι

Διεθνή / Έκκληση από τη βραβευμένη με Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ προς το Ισραήλ «να αφήσει να ζήσουν οι Παλαιστίνιοι»

Σε κείμενό της, καταδίκασε την πολιτική ενός «εγκληματία», όπως ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος τιμωρεί «έναν ανείπωτο αριθμό αθώων» στη Γάζα
LIFO NEWSROOM