Μέγκαν Μαρκλ: Ζήτησε κατ'ιδίαν συνάντηση με τον Κάρολο - Τι θέλει

Μέγκαν Μαρκλ: Ζήτησε «τετ-α-τετ» συνάντηση με τον Κάρολο Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να έστειλε επιστολή στον βασιλιά Κάρολο, αιτούμενη συνάντηση προτού εκείνη και ο Χάρι επιστρέψουν στην Καλιφόρνια. 

Επικαλούμενος μια «πολύ καλή πηγή», ο ειδικός επί βασιλικών θεμάτων Νιλ Σιν υποστηρίζει πως η Μέγκαν Μαρκλ επιδιώκει να έχει ιδιωτική συνάντηση με τον νέο μονάρχη της Γηραιάς Αλβιoνας σε μια προσπάθεια γεφύρωσης τού χάσματος μεταξύ τους. 

«Θα ήθελε, πριν την επιστροφή τους στην Καλιφόρνια, να έχει έχει συνάντηση προσωπική με τον βασιλιά Κάρολο. Ακριβώς. Η Μέγκαν κατ'ιδίαν συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο. Καλά ακούσατε» φέρεται να είπε ο Σιν. 

«Και αυτό που είναι ενδιαφέρον εδώ είναι, σύμφωνα με την καλή αυτή πηγή, πως όλο αυτό έγινε με επίσημη επιστολή» συνέχισε ο ίδιος, προσθέτοντας: «Τώρα, ξέρετε, πρέπει να θαυμάσει κανείς την αυτοπεποίθηση της Μέγκαν, ό,τι και να λέμε». 

Περιγράφοντας το περιεχόμενο της επιστολής, ο ίδιος σημείωσε πως «θα ήταν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να εξηγήσει κάποια από τις αιτίες πίσω από αυτά που γίνονται τα τελευταία δύο χρόνια». 

Ο ίδιος πάντως επέμεινε πως παραμένει ασαφές αν η πρωτοβουλία αυτή αρκεί για να αποκαταστήσει τη ρήξη μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας. 

«Ειλικρινά, δεν έχουμε ιδέα αν πρόκειται να προχωρήσει όλο αυτό» πρόσθεσε. 

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ παρευρέθηκαν στην κηδεία της βασίλισσας χθες. Η παραμονή τους δε, με τη βασιλική οικογένεια τις τελευταίες ημέρες έχουν πυροδοτήσει τη φημολογία περί πιθανής επιστροφής τους. 

Με πληροφορίες από express.co.uk 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Δεν υπάρχουν πραγματικές παραχωρήσεις» στην απάντηση των ΗΠΑ, λέει το Ιράν

Η Τεχεράνη κατηγορεί τις ΗΠΑ για αδιάλλακτη στάση στις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου, προειδοποιώντας παράλληλα για σοβαρές συνέπειες σε περίπτωση νέας επίθεσης κατά του Ιράν
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΟΡΟΥ

Διεθνή / Η χρηματοδότηση για την αίθουσα χορού των 400 εκατ. δολαρίων του Τραμπ κινδυνεύει έπειτα από απόφαση της Γερουσίας

Οι Δημοκρατικοί έχουν χαρακτηρίσει την αίθουσα χορού ακριβή και περιττή πολυτέλεια, σε μια περίοδο που οι Αμερικανοί αντιμετωπίζουν αυξανόμενο κόστος ζωής, όπως οι υψηλότερες τιμές καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΦΟΡΙΑ

Διεθνή / ABC News: Η κυβέρνηση Τραμπ πρόκειται να συγκροτήσει «Επιτροπή Αλήθειας και Δικαιοσύνης» για την αποζημίωση των συμμάχων του

Οι αποζημιώσεις αφορούν άτομα που δήλωσαν θύματα κυβερνητικής «εργαλειοποίησης» των κρατικών μηχανισμών κατά την διακυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν
THE LIFO TEAM