Η επιστροφή του Κέβιν Σπέισι

Η επιστροφή του Κέβιν Σπέισι Facebook Twitter
Φωτ.: imdb
0

Ο Κέβιν Σπέισι ετοιμάζεται να κάνει την επάνοδό του σε πρωταγωνιστικό ρόλο με το «1242 – Gateway To The West» μία ταινία που θα διατίθεται προς πώληση στις φετινές Κάννες.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Eric Roberts, Christopher Lambert και Terence Stamp.

Η ταινία είναι μεταξύ εκείνων που θα διατεθούν στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών ως μέρος του Cannes Market. Σκηνοθέτης της ο Ούγγρος Peter Soos ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Aron Horvath και Joan Lane.

Αν και εμφανίστηκε στο low budget φιλμ «L’uomo Che Disegnò Dio» πέρυσι, το «1242» θα σημάνει για τον Κέβιν Σπέισι την πρώτη του πρωταγωνιστική εμφάνιση από όταν ξέσπασε το σεξουαλικό σκάνδαλο εναντίον του το 2017.

Ο ηθοποιός Anthony Rapp ήταν ο πρώτος που τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση το 1986, ενώ ακολούθησαν και άλλοι καταγγέλλοντες. 

Ο Σπέισι έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες εναντίον του.

Τότε απομακρύνθηκε από την σειρά του Netflix, «House Of Cards» όπου πρωταγωνιστούσε ενώ αντικαταστάθηκε από τον Christopher Plummer στην ταινία του Ridley Scott, «All The Money In The World».

Με πληροφορίες του NME
 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM