Ρούλα Πισπιρίγκου: «Να έρθει σε επισκεπτήριο ο Μάνος να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Να έρθει σε επισκεπτήριο ο Μάνος να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας» Facebook Twitter
0

Νέες δηλώσεις από τη φυλακή έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καλεί τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, να την επισκεφτεί στη φυλακή και να τη ρωτήσει, από κοντά, εάν έχει σκοτώσει τα παιδιά τους.

Σε δηλώσεις της στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 33χρονη αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην υπόθεση και σχολίασε πως, εάν ο σύζυγός της  έχει κάποιο πρόβλημα μαζί της, μπορεί να πάει σε κάποιο από τα επισκεπτήρια και να τη ρωτήσει, κατά πρόσωπο, εάν σκότωσε τα παιδιά τους.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, που συνομίλησε μαζί της - ανέφερε, μάλιστα, πως ήταν εκείνη που τον κάλεσε - ανέφερε για καταγγελίες που αφορούν σε τσακωμούς και κακοποίηση μέσα στην οικογένεια πώς «ήταν «τσακωμός». 

«Ήταν απλώς ένας τσακωμός, ο οποίος έγινε μπροστά στην Τζωρτζίνα, όπως το κατέθεσε ο Μάνος στην ανακρίτρια και όπως το έχω πει και εγώ από τη δική μου πλευρά. Δεν θέλω καμία ανάμειξη σε τέτοιου είδους υποθέσεις» είπε, ειδικότερα, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή. 

Η προφυλακισθείσα υποστήριξε πως δεν έχει αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ή κάποιο τρίτο πρόσωπο φέρει ευθύνες για τους θανάτους των ανηλίκων. 

Επανέλαβε τον ισχυρισμό της πως δεν ήταν αυτή που σκότωσε την 9χρονη, ενώ αναφερόμενη σε δημοσιεύματα για την ρήξη στο γάμο της, σχολίασε: «είχα βρεθεί με ένα άτομο», διευκρινίζοντας πως εκείνη την περίοδο ήταν χωρισμένη και ο σύζυγός της τής είχε ζητήσει διαζύγιο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

Ελλάδα / Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

«Βγαίνουμε στους δρόμους γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε ένα σύγχρονο μάθημα μέσα σε τάξεις με δεκάδες κενά και ελλείψεις», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ ΔΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: Ξεκινά σήμερα η δίκη σε ειδική αίθουσα στις φυλακές Κορυδαλλού - 250 μάρτυρες

Η δίκη αναμένεται να είναι μεγάλης διάρκειας - Ο Γιώργος Λυγγερίδης τραυματίστηκε θανάσιμα στα επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου 2023, έξω από το κλειστό γήπεδο Ρέντη
LIFO NEWSROOM