Όσκαρ 2022: Ο γιος του Γουίλ Σμιθ στήριξε τον πατέρα του στο Twitter για το live χαστούκι στον Κρις Ροκ

Όσκαρ 2022: Ο γιος του Γουίλ Σμιθ στηρίζει τον πατέρα του στο Twitter για το χαστούκι στον Κρις Ροκ Facebook Twitter
0

Όλος ο πλανήτης σχολιάζει τα Όσκαρ όχι μόνο για το ποιοι πήραν τα πολυπόθητα αγαλματίδια αλλά και για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ live επί σκηνής

Πριν βραβευτεί με τον Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο King Richard, ο ηθοποιός αντέδρασε σε μία απόπειρα αστείου του κωμικού για την σύζυγό του που πάσχει από αλωπεκία, σηκώθηκε και χτύπησε τον Ροκ στο πρόσωπο. 

Ανάμεσα στα χιλιάδες Tweet για το περιστατικό, ξεχωρίζει η ανάρτηση του γιου του ηθοποιού, Τζείντεν Σμιθ, για το συμβάν που οπωσδήποτε σημάδεψε την 94η τελετή απονομής των βραβείων. «Έτσι το κάνουμε», έγραψε ο Τζέιντεν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και λίγο αργότερα ανέβασε μια ακόμα φωτογραφία με τον ίδιο να φορά μαύρα γυαλιά ηλίου στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου: «Η ομιλία του πατέρα μου με έκανε να κλάψω». 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ροκ επιχείρησε να αστειευτεί με την απώλεια μαλλιών της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία είχε μιλήσει ανοικτά, πρόσφατα, για την πολυετή πάλη της με την αλωπεκία. "Jada, σε αγαπώ. G.I. Jane 2, ανυπομονώ να σε δω", είπε, παραλληλίζοντας την εμφάνισή της με στρατιωτικό κούρεμα. 

Σε εκείνο το σημείο ο 53χρονος Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε σε ζωντανή μετάδοση τον Ροκ στο πρόσωπο, αφήνοντας άναυδο το κοινό και τους θεατές σε όλο τον κόσμο. «Ουάου», μονολόγησε φαινομενικά έκπληκτος Ροκ ενώ ο Γουίλ του είχε γυρίσει την πλάτη και επέστρεφε στη θέση του. «Ο Γουίλ Σμιθ μόλις με χαστούκισε».

«Μην ξαναπιάσεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ******* στόμα σου» του φώναξε ο Σμιθ.

«Ουάου, φίλε, ήταν ένα αστείο για την G.I. Jane», είπε ο Rock - για να του απαντήσει ο Will για άλλη μια φορά: «Μην ξαναπιάσεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ******* στόμα σου»

«Θα το κάνω, εντάξει;» απάντησε ο Ροκ, πριν συνεχίσει να λέει: «Αυτή ήταν η ... καλύτερη βραδιά στην ιστορία της τηλεόρασης» παρουσιάζοντας το βραβείο. 

Ο Σμιθ αργότερα αναφέρθηκε στο περιστατικό, στην ευχαριστήρια ομιλία για το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού ζητώντας συγγνώμη από την Ακαδημία και τους συνυποψηφίους του αλλά όχι από τον Ροκ. 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

TV & Media / Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

«Υπάρχει κόσμος που περνάει τα ίδια προβλήματα αλλά τα κάνει προβολή στον άλλον» εξήγησε η ηθοποιός για όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τα κιλά της
LIFO NEWSROOM
Τίνα Τέρνερ (1939-2023): Ένας αληθινός θρύλος

Μουσική / Τίνα Τέρνερ: «Ούτε ένας δεν με αγάπησε στη ζωή μου, ούτε καν ο πατέρας και η μάνα μου»

Παρ’ όλες τις επιτυχίες και τις εκρηκτικές εμφανίσεις, η Τίνα Τέρνερ έζησε τα πρώτα σαράντα χρόνια της ζωής της με μοναξιά, κακοποίηση και στερημένη από αγάπη. Ο τρόπος που άφησε πίσω της τον τρόμο και την ενδοοικογενειακή βία και έγινε σύμβολο τόλμης και περηφάνιας και η πορεία της προς τη σαρωτική επιτυχία είναι είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ζωής της.
M. HULOT
Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

TV & Media / Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Δεν ξέρω τι λέει αυτή η κυρία, ήθελε να κάνει τον θεατρινισμό της, ήθελε να βγει στην τηλεόραση για να κάνει αυτό το show» ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας
LIFO NEWSROOM