Το «Euphoria» είναι η δεύτερη σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση του HBO, μετά το «Game of Thrones»

H Zendaya στο Euphoria Facebook Twitter
Φωτ: Facebook @HBOMax
0

Το Euphoria είναι πλέον η δεύτερη σε σειρά του HBO με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση από το 2004, αμέσως μετά το «Game of Thrones».

Σύμφωνα με το HBO, τα επεισόδια της σεζόν 2 του Euphoria έχουν πλέον κατά μέσο όρο 16,3 εκατομμύρια θεατές, που είναι η καλύτερη τηλεθέαση για οποιαδήποτε σεζόν σειράς του HBO τα τελευταία 18 χρόνια, εκτός από το «Game of Thrones», που συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 44,2 εκατομμύρια θεατές στην όγδοη και τελευταία σεζόν του το 2019. 

Το φινάλε της σειράς με πρωταγωνίστρια την Zendaya σημείωσε υψηλή τηλεθέαση στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν 2 την Κυριακή, προσελκύοντας 6,6 εκατομμύρια θεατές στο HBO και το HBO Max. Μέχρι σήμερα, η τηλεθέαση της πρεμιέρας της 2ης σεζόν του «Euphoria» πλησιάζει τα 19 εκατομμύρια θεατές στις ΗΠΑ.

Το Euphoria ήταν και πάλι ο κορυφαίος τίτλος του HBO Max στις ΗΠΑ για έβδομη συνεχόμενη εβδομάδα, καθώς και η κορυφαία σειρά για την εβδομάδα τόσο στη Λατινική Αμερική όσο και στην Ευρώπη.

Να σημειωθεί ότι είναι η σειρά με τα περισσότερα tweets της δεκαετίας —μέχρι στιγμής— στις ΗΠΑ με 34 εκατομμύρια tweets.

Με πληροφορίες Variety

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 μετά τις αντιδράσεις

TV & Media / Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 έπειτα από αντιδράσεις

Ως απάντηση στο κύμα επικρίσεων, η Amazon αντικατέστησε τις φωτογραφίες με πιο παραδοσιακές, από τις ίδιες τις ταινίες, αν και, όπως επισημαίνεται, ούτε αυτές περιλαμβάνουν όπλα
LIFO NEWSROOM
Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

TV & Media / Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

Η Ζέλντα Γουίλιαμς, κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς, ξεσπά κατά της τεχνητής νοημοσύνης και των deepfake βίντεο που «ανασταίνουν» τον πατέρα της, καταγγέλλοντας τη χρήση του AI στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ως ανήθικη και προσβλητική προς την ανθρώπινη δημιουργία
LIFO NEWSROOM
Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM