«Παράθυρο» Σκρέκα για αποζημιώσεις σε νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

«Παράθυρο» Σκρέκα για αποζημιώσεις σε νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / EUROKINISSI
0

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθούν αποζημιώσεις σε νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, εξαιτίας ζημιών στο δίκτυο που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίς», άφησε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

«Όταν ολοκληρωθούν οι αποκαταστάσεις, θα τα βάλουμε όλο στο τραπέζι για να δούμε τι πρέπει να γίνει», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ερωτηθείς σχετικά για το θέμα.

Όπως ανέφερε, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, μέχρι το πρωί είχε αποκατασταθεί το 95% των βλαβών στις γραμμές μέσης τάσης.

«Γίνεται ένας αγώνας δρόμου γιατί μπορεί να είχαμε 200.000 παροχές εκτός ηλεκτροδότησης πριν 36 ώρες και να έχουν πέσει τώρα περίπου στις 5.000, αλλά αυτοί έχουν υποστεί τεράστια ταλαιπωρία», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Επισήμανε δε ότι επειδή ανέμεναν ένα τέτοιας σφοδρότητας κύμα, οι δυνάμεις είχαν κατανεμηθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ σε όλες τις περιοχές και με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να ηλεκτροδοτήσουν το 50% των παροχών τις 10 πρώτες ώρες.

Τέλος, ανέφερε ότι το κέντρο βάρους για αποκατάσταση των βλαβών έχει πέσει σε Ανατολική Αττική, Μεσόγεια, Μαραθώνα και Πικέρμι, όπου καταγράφονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΑΔΕ: Τουρισμός και εστίαση «πρωταθλητές» στη φοροδιαφυγή – Πάνω από 300 «λουκέτα» και πρόστιμα 2,5 εκατ. ευρώ

Οικονομία / ΑΑΔΕ: Τουρισμός και εστίαση «πρωταθλητές» στη φοροδιαφυγή – Πάνω από 300 «λουκέτα» και πρόστιμα 2,5 εκατ. ευρώ

Ιδιαίτερα υψηλή παραβατικότητα εντοπίστηκε και στις μισθώσεις ομπρελών και καθισμάτων σε παραλίες, με δεκάδες επιχειρήσεις να σφραγίζονται σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σάμο, Κέρκυρα, Σύρο, Σίφνο, Πόρο και Αίγινα
LIFO NEWSROOM
Fan bourgeois για νέο κοινό στη νέα Chanel του Matthieu Blazy 

Εβδομάδα Μόδας / Chanel: Ήσυχα αλλά τολμηρά, ο Matthieu Blazy αφυπνίζει το επαναστατικό πνεύμα της Coco

Καταργώντας (ή κάνοντας αγνώριστα) τα κλισέ που είχαν κουράσει ακόμα και το πιο πιστό κοινό της Chanel, o νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ιστορικού οίκου μοιάζει να πέρασε το πρώτο τεστ.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Η ΕΕ αυξάνει τους δασμούς στο 50% για τις εισαγωγές χάλυβα – Τι σημαίνει για την αγορά

Οικονομία / Η ΕΕ αυξάνει τους δασμούς στο 50% για τις εισαγωγές χάλυβα – Τι σημαίνει για την αγορά

Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει αύξηση των δασμών εισαγωγής χάλυβα στο 50% και μείωση των ποσοστώσεων σχεδόν στο μισό για να προστατεύσει τη βιομηχανία της από φθηνές εισαγωγές, ακολουθώντας τα βήματα των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM