Νέα Υόρκη: Έλληνας ομογενής σκότωσε την σύντροφό του με σπαθί και ισχυρίστηκε ότι έγινε ληστεία

Νέα Υόρκη: Έλληνας ομογενής μαχαίρωσε την σύντροφό του -Ισχυρίστηκε ότι έγινε ληστεία στο σπίτι Facebook Twitter
0

Μέχρι θανάτου μαχαίρωσε την 35χρονη σύντροφό του, Μίντι Σίνγκερ, ο Έλληνας ομογενής στις ΗΠΑ, Πίτερ Οικονόμου.

Όπως μεταδίδει το People, ο 37χρονος ομογενής κατηγορείται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού και οπλοκατοχή τετάρτου βαθμού για τον θάνατο της Σίνγκερ, σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Κουίνς.

Προσοχή, ακολουθούν περιγραφές που ενδέχεται να ενοχλήσουν κάποιους από τους αναγνώστες. 

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η Σίνγκερ χτυπήθηκε στο κεφάλι με αμβλύ αντικείμενο και μαχαιρώθηκε πολλές φορές γύρω από τον λαιμό και τον κορμό. Το θύμα να δέχθηκε μαχαιριές στα οπίσθιά με ένα σπαθί και στο στήθος με ένα κατσαβίδι.

Νέα Υόρκη: Έλληνας ομογενής μαχαίρωσε την σύντροφό του -Ισχυρίστηκε ότι έγινε ληστεία στο σπίτι Facebook Twitter

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του Οικονόμου επισκέφτηκε το διαμέρισμά του για να τον ελέγξει, και εκείνος της χτύπησε το κεφάλι στην πόρτα, καλώντας στη συνέχεια το 911, σύμφωνα με πηγές του NYPD που επικαλείται η New York Daily News.

Η αστυνομία λέει ότι ο Οικονόμου επινόησε μια ιστορία, υποστηρίζοντας στον εκπρόσωπο του 911 ότι κακοποιοί που προσποιούνταν στους αστυνομικούς επιχείρησαν να διαρρήξουν το διαμέρισμά του. Η Daily News, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, αναφέρει ότι ο Οικονόμου είπε στους αστυνομικούς ότι η Σίνγκερ ήταν «στη ντουλάπα».

Ένας γείτονας κατέθεσε ο Οικονόμου πάλεψε με τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον βάλουν μέσα σε αυτοκίνητο και έσπασε ένα παράθυρο.

Μια σελίδα GoFundMe έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει στην πληρωμή των εξόδων κηδείας της Σίνγκερ. «Η Μίντι ήταν μια καταπληκτική γυναίκα που έζησε τη ζωή έντονα και αγαπούσε πολύ τους φίλους της», αναφέρει η σελίδα. «Ήταν πραγματική έμπνευση για τον χαρούμενο τρόπο ζωής της, ζώντας κάθε στιγμή», προσθέτει.

Νέα Υόρκη: Έλληνας ομογενής μαχαίρωσε την σύντροφό του -Ισχυρίστηκε ότι έγινε ληστεία στο σπίτι Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές σε όλη ην Ελλάδα: Νύχτα μάχης με τα πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Ελλάδα / Φωτιές σε όλη την Ελλάδα: Πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Εκτός ελέγχου εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων η φωτιά στον Αητό Μεσσηνίας - Μάχη με τον χρόνο στην Εύβοια - Διάσπαρτες εστίες χωρίς ανέμους στη Δροσοπηγή - Ζητήθηκε διεθνής βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί, καίγονται γραμμές της ΔΕΗ

Ελλάδα / Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί

Το πύρινο μέτωπο που κινείται προς το Αφράτι παρουσιάζει μεγάλη ένταση και ταχύτητα εξάπλωσης - Τεράστιες φλόγες ξεπέρασαν ακόμα και αντιπυρικές ζώνες πλάτους 15 μέτρων σε παραποτάμιες περιοχές
LIFO NEWSROOM
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Ελλάδα / Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Το ένα μέτωπο καίει σπίτια στο Κρυονέρι - Το άλλο μέτωπο είναι στα όρια της Δροσοπηγής - Επιχειρούν 145 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 44 οχήματα, εθελοντές, 10 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα
LIFO NEWSROOM