Ίος: Νεκρός νεαρός Ιρλανδός έπειτα από καβγά μεταξύ τουριστών

Ίο – Καυγάς μεταξύ τουριστών κατέληξε σε τραγωδία Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, ένας 20χρονος Ιρλανδός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία.

Ο 20χρονος σήμερα το πρωί φέρεται να ενεπλάκη σε καβγά με έναν 22χρονο ομοεθνή του στη Χώρα της Ιού. Όπως αναφέρει το cyclades24, ο 20χρονος φέρεται να χτύπησε τον 22χρονο, με αποτέλεσμα την πτώση αυτού στο  οδόστρωμα.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου και κατέληξε.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση, ενώ άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του καβγά μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Ελλάδα / Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά σε δασική έκταση κοντά στην Ακρόπολη Σερρών – Μήνυμα από το 112 προειδοποιεί τους πολίτες να βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή
LIFO NEWSROOM