Σκύλος υιοθέτησε ορφανά γατάκια: «Απίστευτα υπομονετικός, τα φροντίζει συνέχεια»

Σκύλος υιοθέτησε ορφανά γατάκια: «Απίστευτα υπομονετικός, τα φροντίζει συνέχεια» Facebook Twitter
0

Ένας σκύλος που ζει σε καταφύγιο ζώων βοήθησε στη διάσωση από επτά ορφανά γατάκια, τα οποία πήρε υπό την προστασία του. 

Σύμφωνα με την βρετανική φιλοζωική οργάνωση Battersea, ο Μπέρτι, ένας Λαμπραντόρ Ριτρίβερ ενός έτους, ξεκίνησε να φροντίζει τα επτά γατάκια, που ήταν μόλις δυο εβδομάδων, αμέσως μόλις τα έφεραν στο καταφύγιο καθώς τα βρήκαν στην άκρη του δρόμου χωρίς τη μητέρα τους. 

Τα γατάκια υποβλήθηκαν σε κτηνιατρικό έλεγχο, όπου διαπιστώθηκε πως εκτός από πεινασμένη ήταν εντελώς καλά στην υγεία τους. 

Σκύλος υιοθέτησε ορφανά γατάκια: «Απίστευτα υπομονετικός, τα φροντίζει συνέχεια» Facebook Twitter

Η μαμά του Μπέρτι και επικεφαλής νοσοκόμα του Battersea προσφέρθηκε να πάρει τα γατάκια στο σπίτι της και να τα φροντίσει μαζί με τον σκύλο της, μέχρι να είναι έτοιμα προς υιοθεσία. 

«Αυτά τα γατάκια ήταν σίγουρα μπελάς, από τις πρώτες μέρες όταν χρειάζονταν τάισμα με το μπουκάλι μέχρι την στιγμή που ανακάλυψαν για πρώτη φορά της χαρά του σκαρφαλώματος. Ο Μπέρτι, όχι μόνο τα βοήθησε να γίνουν κοινωνικές, γεμάτες αυτοπεποίθηση μικρές γάτες, αλλά με διασκέδασε επίσης αρκετά», λέει. 

Σκύλος υιοθέτησε ορφανά γατάκια: «Απίστευτα υπομονετικός, τα φροντίζει συνέχεια» Facebook Twitter

«Όντας και ο ίδιος πρώην ένοικος του Battersea, υπάρχει κάτι πολύ συγκινητικό στο να βλέπεις ένα κατοικίδιο που κάποτε σώθηκε να βοηθάει τώρα στη διάσωση άλλων ζώων που έχουν ανάγκη. Είμαι πολύ περήφανη για τον Μπέρτι και τον τρόπο που τα φρόντισε τις τελευταίες εβδομάδες. Λιγότερο από δυο ετών, μετά βίας ενήλικος ο ίδιος, αλλά δεν το φαντάζεσαι όταν βλέπεις πόσο υπομονετικός υπήρξε», προσθέτει. 

Σκύλος υιοθέτησε ορφανά γατάκια: «Απίστευτα υπομονετικός, τα φροντίζει συνέχεια» Facebook Twitter

Με τον Μπέρτι φρόντισε τα γατάκια μέχρι να μπορούν να τρώνε μόνα τους και να χρησιμοποιούν την άμμο χωρίς βοήθεια. Όταν έγιναν λίγο πιο ανεξάρτητα, επέστρεψαν πίσω στο καταφύγιο όπου υιοθετήθηκαν από διάφορες οικογένειες. 

«Στενοχωρήθηκα που έφυγαν αλλά χαίρομαι που ξέρω ότι με τον Μπέρτι βοηθήσαμε να έχουν το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή τους. Υποψιάζομαι δε πως ο Μπέρτι μάλλον απολαμβάνει και λιγάκι πλέον την ησυχία του», σημείωσε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βρετανική δεξιά επιστρέφει στην εποχή Θάτσερ – Το νέο σχέδιο κατά του Μπλερισμού

Διεθνή / Η βρετανική δεξιά επιστρέφει στην εποχή Θάτσερ – Το νέο σχέδιο κατά του Μπλερισμού

50 χρόνια μετά την άνοδο της Θάτσερ, η βρετανική δεξιά βλέπει τον Μπλερισμό ως λάθος πορεία. Τόρις και Reform UK προγραμματίζουν αλλαγές στη νομοθεσία, πρόνοια και κοινωνική ατζέντα
LIFO NEWSROOM
Γιατί η επίσκεψη του υπουργού των Ταλιμπάν στην Ινδία είναι τόσο σημαντική

Διεθνή / Γιατί η επίσκεψη του υπουργού των Ταλιμπάν στην Ινδία είναι τόσο σημαντική

Ο υπουργός Εξωτερικών των Ταλιμπάν, Αμίρ Χαν Μουτάκι, πραγματοποιεί ιστορική επίσκεψη στην Ινδία, ενισχύοντας τις διπλωματικές, εμπορικές και πολιτικές σχέσεις μεταξύ Δελχί και Καμπούλ, ενώ παρακολουθεί στενά το Πακιστάν
LIFO NEWSROOM
Ρωσικές επιθέσεις «αχρηστεύουν» το 60% της παραγωγής αερίου στην Ουκρανία – Φόβοι για χειμερινή ενεργειακή κρίση

Διεθνή / Ρωσικές επιθέσεις «αχρηστεύουν» το 60% της παραγωγής αερίου στην Ουκρανία – Φόβοι για χειμερινή ενεργειακή κρίση

Μαζικές ρωσικές επιθέσεις σε υποδομές φυσικού αερίου της Ουκρανίας πλήττουν το 60% της παραγωγής, προκαλώντας φόβους για ελλείψεις το χειμώνα
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Ειρήνης: «Στηριζόμαστε στον πρόεδρο Τραμπ», δηλώνει η φετινή νικήτρια, Μαρία Κορίνα Ματσάδο

Διεθνή / Νόμπελ Ειρήνης: «Στηριζόμαστε στον πρόεδρο Τραμπ» δηλώνει η φετινή νικήτρια, Μαρία Κορίνα Ματσάδο

«Στηριζόμαστε στον πρόεδρο Τραμπ, στον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών, στους λαούς της Λατινικής Αμερικής και στις δημοκρατικές χώρες του κόσμου ως τους κύριους συμμάχους μας για να πετύχουμε την Ελευθερία και τη δημοκρατία», έγραψε η Βενεζουελανή πολιτικός
LIFO NEWSROOM
Μαρίν Λεπέν: Η ακροδεξιά εκμεταλλεύεται την κρίση Μακρόν στη Γαλλία

Διεθνή / Μαρίν Λεπέν: Η ακροδεξιά εκμεταλλεύεται την κρίση Μακρόν στη Γαλλία

Καθώς η Γαλλία παραμένει σε πολιτική κρίση, η Μαρί Λεπέν και η «Εθνική Συσπείρωση» εκμεταλλεύονται το χάος για να ενισχύσουν την επιρροή τους και να προετοιμαστούν για πιθανές πρόωρες εκλογές
LIFO NEWSROOM
«Καρφιά» του Λευκού Οίκου προς την Επιτροπή Νόμπελ: «Απέδειξαν ότι βάζουν την πολιτική πάνω από την ειρήνη»

Διεθνή / «Καρφιά» του Λευκού Οίκου προς την Επιτροπή Νόμπελ: «Απέδειξαν ότι βάζουν την πολιτική πάνω από την ειρήνη»

Αφού η Επιτροπή Νόμπελ αγνόησε τον Ντόναλντ Τραμπ, ο διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι δεν αναγνώρισαν «έναν ανθρωπιστή που κινεί βουνά με τη δύναμη της θέλησής του»
LIFO NEWSROOM