Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία - Έπεσαν δέντρα

Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία - Έπεσαν δέντρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει από το βράδυ της Κυριακής την Αττική, ενώ καταγράφονται προβλήματα σε πολλές περιοχές.

Αρκετοί δρόμοι είναι πλημμυρισμένοι, ενώ από τον δυνατό αέρα και τη βροχή έπεσε δέντρο και καταπλάκωσε ΙΧ στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Ομήρου στη Νέα Σμύρνη.

Τα συνεργεία του δήμου προσπαθούν από τα ξημερώματα να το απομακρύνουν. Πτώσεις δέντρων έχουν σημειωθεί και σε άλλα τέσσερα σημεία στη Νέα Σμύρνη, αλλά και στο Παλαιό Φάληρο, με την Πυροσβεστική να έχει δεχτεί συνολικά 15 κλήσεις.

Την ίδια ώρα λόγω της βροχής παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κεντρικούς δρόμους, ενώ από σήμερα αναμένεται μεγαλύτερη κινητικότητα στους δρόμους καθότι λειτουργούν κομμωτήρια, καταστήματα με click away, ΚΤΕΟ και βιβλιοπωλεία.


Ειδικότερα, κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται κυρίως στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της Λιοσίων μέχρι τη Νέα Χαλκηδόνα.

Δυσκολίες στην κυκλοφορία παρατηρούνται επίσης τμηματικά και στη λεωφόρο Κηφισίας, τη λεωφόρο Μεσογείων και τη λεωφόρο Αθηνών.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων σε:


1) 3ο χλμ. Λ. Βραυρώνος θέση Βρύση, περιοχή Μαρκόπουλου και στα δύο ρεύματα,

2) Οδό Αρίωνος στη Ραφήνα

3) Οδό Μυλλέρου, από το ύψος της Αγησιλάου μέχρι την Πειραιώς (λόγω επικίνδυνου κτίσματος).

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ NASA

Ελλάδα / Ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος, μετά το σχολείο, ασχολείται με την αποστολή που ετοιμάζει από κοινού με τη NASA

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ελλάδα, μαθητής Γ’ Γυμνασίου, έχει τραβήξει την προσοχή με το ενδιαφέρον του για την κβαντική φυσική και τη φιλόδοξη ερευνητική του ιδέα, την οποία παρουσίασε στη NASA και πλέον την αναπτύσσουν από κοινού
THE LIFO TEAM