Η ιστορία των υβριστικών λέξεων στο Netflix: Ιστορικοί και ειδικοί αναζητούν τις ρίζες της χυδαιότητας

Η ιστορία των υβριστικών λέξεων στο Netflix: Ιστορικοί και ειδικοί αναζητούν τις ρίζες της χυδαιότητας Facebook Twitter
Με παρουσιαστή τον Νίκολας Κέιτζ
0

Μία νέα σειρά του Netflix με τίτλο «History of Swear Words» αναζητά την ιστορία των υβριστικών λέξεων.

Η σειρά έξι επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με ιστορικούς, ειδικούς στην ποπ κουλτούρα και την ετυμολογία και προσωπικότητες της ψυχαγωγίας οι οποίοι θα αποκαλύπτουν τις καταβολές άσεμνων λέξεων.

Στα 20λεπτα επεισόδια με παρουσιαστή τον Nicolas Cage, εξερευνάται η ετυμολογία των προσβολών, με τους Joel Kim Booster, DeRay Davis, Jim Jefferies, Nick Offerman, Sarah Silverman και άλλους. 

Η σειρά είναι παραγωγής των "Funny or Die" και "B17 Entertainment.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

TV & Media / Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της 3ης σεζόν του House of the Dragon και ανακοίνωσε ότι η σειρά επιστρέφει στις 21 Ιουνίου. Ο πόλεμος των Ταργκάριεν περνά πλέον σε ανοιχτή σύγκρουση, με τη νέα σεζόν να προαναγγέλλεται πιο σκοτεινή, πιο βίαιη και πιο φιλόδοξη από τις προηγούμενες.
THE LIFO TEAM
Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

TV & Media / Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

Το τρίτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Euphoria κατέληξε σε μια από τις πιο βίαιες σκηνές της σειράς, με τον Nate του Τζέικομπ Ελόρντι να πληρώνει με αίμα τα χρέη του, τη νύχτα του γάμου του με την Cassie.
THE LIFO TEAM
Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM