Κλείνει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος»

Κλείνει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» Facebook Twitter
0

Η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» αναστέλλει την έκδοσή της αυτή την εβδομάδα, όπως επιβεβαίωσε στο LiFO.gr ο διευθυντής της εφημερίδας Παναγιώτης Λάμψιας. 

Η ανακοίνωση έγινε στους εργαζομένους τη Δευτέρα και το Σάββατο θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας. «Είναι δύσκολο. Δυστυχώς οι οικονομικές συνθήκες και οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό μας αναγκάζουν. Η οικονομική πίεση είναι ασφυκτική - τα πράγματα ήταν δύσκολα με το χαρτί - είμαι λίγο παλιός και είμαι θαυμαστής του χαρτιού», προσθέτει.

Η εφημερίδα του Θανάση Μαυρίδη είχε ξεκινήσει ως καθημερινή έκδοση και στη συνέχεια, το 2019, έγινε εβδομαδιαία. Τελικά, έπειτα από τρία χρόνια κυκλοφορίας, αποφασίστηκε η αναστολή της έκδοσής της.

«Είμαστε υπερήφανοι για αυτό το προϊόν που είχαμε με κόπους και θυσίες - μία εξαιρετική ομάδα, νέοι και παλιότεροι. Δυστυχώς η πραγματικότητα μας αναγκάζει. Η αγωνία μας είναι να απορροφηθούν στην αγορά οι περισσότεροι κατά το δυνατόν άνθρωποι που συνεργαζόταν μαζί μας», προσθέτει ο κ. Λάμψιας, επιβεβαιώνοντας τις προσπάθειες της διοίκησης  για την απορρόφηση εργαζομένων στην ιστοσελίδα του ομίλου, το Liberal. 

«Πάντα πρέπει να ελπίζουμε για το καλύτερο, ακόμα και την ώρα της καταστροφής. Είναι λυπηρό, αλλά η πραγματικότητα μας αναγκάζει να προσαρμοστούμε», καταλήγει, λέγοντας πως θα δώσει «μάχη» για να απασχοληθούν εργαζόμενοι του φύλλου στο Liberal και να κρατήσουν τις δουλειές τους. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Simpsons»: Πέθανε η Μαρτζ Σίμπσον; – Το επεισόδιο-έκπληξη του φινάλε αφήνει ανοικτά ερωτήματα

TV & Media / «The Simpsons»: Πέθανε η Μαρτζ Σίμπσον; – Το επεισόδιο-έκπληξη του φινάλε αφήνει ανοικτά ερωτήματα

Στο φινάλε της 36ης σεζόν της μακροβιότερης σειράς κινουμένων σχεδίων, οι δημιουργοί αποχαιρετούν –ή μήπως όχι;– τη Μαρτζ, σε ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και συγκίνηση
LIFO NEWSROOM
Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM