Σάμος: Άνδρας έγλειφε τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ

Σάμος: Άνδρας έγλειφε τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ Facebook Twitter
0

Σε συλλήψεις μετά από ανάρτηση βίντεο όπου ένας άνδρας φέρεται να γλείφει συσκευασία γιαουρτιού και, αφού γελάει, την αφήνει πίσω στο ράφι του καταστήματος, εν μέσω πανδημίας, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη ενέργεια αναρτήθηκε σε βίντεο και προκάλεσε την άμεση επέμβαση της αστυνομίας, που μάλιστα προχώρησε σε συλλήψεις, στο Βαθύ της Σάμου.

Στο βίντεο, ένας άνδρας εμφανίζεται να γλείφει μια συσκευασία από γιαούρτι από κατάστημα στη Σάμο, και να το τοποθετεί στη συνέχεια πίσω στο ράφι, με τον φίλο του που βιντεοσκοπούσε να γελά.

Το συμβάν γνωστοποίησε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, ο οποίος με ανάρτηση του τονίζει πως η αστυνομία έπραξε το καθήκον της, συλλαμβάνοντας τους δράστες και οδηγώντας τους στη δικαιοσύνη.

«Για το βίντεο σε κατάστημα της Σάμου που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό τύπο (όπου εμφανίζεται 1 μετανάστης να γλείφει προκλητικά γελώντας συσκευασία τροφής και ο άλλος να βιντεοσκοπεί, επίσης, γελώντας) η Αστυνομία έπραξε με ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ το καθήκον της, έχουν συλληφθεί και έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Τέτοιου είδους αντικοινωνική συμπεριφορά -εν μέσω πανδημίας – πρέπει να τιμωρείται από όπου και αν προέρχεται. Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία για την περιφρούρηση της δημόσιας ασφάλειας και υγείας», επισήμανε ο κ. Στάντζος.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM