Κορωνοϊός: Αυξάνονται οι νεκροί στην Ελλάδα, κατέληξαν 3 ασθενείς τις τελευταίες ώρες

Κορωνοϊός: Αυξάνονται οι νεκροί στην Ελλάδα, κατέληξαν 3 ασθενείς τις τελευταίες ώρες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τρεις άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό κατέληξαν τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας.

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι άφησε την τελευταία της πνοή μία 93χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ελπίς». Τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή έχασε και ένας 75χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Τέλος, ανακοινώθηκε ο θάνατος μίας 89χρονης στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Η ηλικιωμένη γυναίκα έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Στην τελευταία επίσημη ενημέρωση, με βάση τα στοιχεία έως τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, ο ΕΟΔΥ έκανε λόγο για 436 θανάτους από κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ανακοινώθηκαν 306 νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία εντοπίστηκαν στη χώρα μας τις προηγούμενες 24 ώρες. Περισσότερα από τα μισά- τα 165- καταγράφηκαν στην Αττική, ενώ 27 μολύνσεις εντοπίστηκαν στην περιφερειακή ενότητα Ιωαννίνων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM