Εκτέλεση στην Καλλιθέα- Το θύμα είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες

Εκτέλεση στην Καλλιθέα- Το θύμα είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Άγνωστοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ στην Καλλιθέα έναν 60χρονο που στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες.

Λίγο πριν από τις 05:00 το θύμα δέχθηκε πυροβολισμούς στη συμβολή της λεωφόρου Θησέως με την οδό Κανακίδου. Διερχόμενοι πολίτες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ο 60χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στον «Ευαγγελισμό», όπου λίγο αργότερα κατέληξε, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Στο σημείο της δολοφονίας βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ήδη έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον τρεις κάλυκες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Ο 60χρονος είχε καταδικαστεί για δύο ανθρωποκτονίες, το 1995 και το 2002, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει σε εξεγέρσεις σε φυλακές. Το θύμα της εκτέλεσης ήταν γνωστό στις αρχές με το προσωνύμιο «Απάτσι». Ο 60χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αναφέρουν πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM