Πατέρας πέντε παιδιών αυτοκτόνησε στην Αμαλιάδα

Πατέρας πέντε παιδιών αυτοκτόνησε στην Αμαλιάδα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ένας 59χρονος πατέρας πέντε παιδιών αυτοκτόνησε το πρωί, στην Αμαλιάδα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. 

Όπως μεταδίδει το τοπικό patrisnews.gr, η σύζυγός του ήταν η πρώτη που αντίκρισε το πτώμα του, όταν τον αναζήτησε σε αγροτική περιοχή και τον βρήκε κρεμασμένο με σκοινί από ένα δένδρο.

Ο 59χρονος είχε πάει χθες το πρωί σε κτήμα φίλου του, που απουσιάζει από την Αμαλιάδα, προκειμένου να ταΐσει τους σκύλους του - μία υποχρέωση που είχε αναλάβει σε καθημερινή βάση. 

Ο άνδρας δεν επέστρεψε στο σπίτι του και όταν η σύζυγός του αντιλήφθηκε πως δεν απαντούσε στο κινητό του, έσπευσε στο κτήμα για να ελέγξει τι είχε συμβεί και αντίκρισε το μακάβριο θέαμα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM