Οδηγός επιβίωσης: τώρα που το ΔΝΤ μπήκε στη ζωή μας, πάρτε βαθιές ανάσες. Πιείτε ένα σφηνάκι τεκίλα και βιδώστε στο μυαλό σας την εξής φράση: «Όσο έχουμε ρετσίνα Μαλαματίνα, θα έχουμε και ελπίδα». Τα ποτά σας πρέπει πια να τα πίνετε  πιο αργά για ν' αράξετε πιο πολύ ή μονοκοπανιά για να σας βαράνε κατακέφαλα με «γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο», που λέει και η Κομισιόν. Μετά, θα παραμείνετε μεθυσμένοι για μέρες. Είναι γνωστό πως τα σοτς (που λένε και οι Άγγλοι) τα καταναλώνεις Σάββατο και σε «αφήνουν» Τετάρτη. Ζητήστε -απαιτητικά, γιατί το έχουν κόψει τα μανάρια- να σας κεράσουν σφηνάκι, το τρίτο ποτό, μια μποτίλια σαμπάνια... Ό,τι μπορείτε. Στο τέλος τέλος, κάντε μια απεργία. Το ΠΑΜΕ όπου και να το φωνάξεις έρχεται.

Για μπάρινγκ και σόπινγκ προτιμήστε αυτό το Σαββατοκύριακο το Six D.O.G.S. To Meet Market είναι μια «συλλογή μικροπωλητών» που μαζεύονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και πουλάνε την πραμάτεια τους. Αν βρίσκεστε σε ευδιάθετη κατάσταση, κάντε μια βόλτα από το συμπαθές ίδρυμα της Αβραμιώτου και την Πέμπτη ν' ακούσετε τον δαιμόνιο Fantastikoi Hxoi. Όπου να 'ναι δισκογραφεί και καινούργιο υλικό.

Εδώ και λίγο καιρό άνοιξε και το παράρτημα του Candy στην παραλία. Στις ήδη υπάρχουσες χειμερινές βραδιές (βλ. Party Fast) προστέθηκε και αυτή της ελληνικής μουσικής την Τετάρτη. Την Πέμπτη στο Tiki έχουμε ένα repeat της σουηδικής βραδιάς (Go!Go! Sweden), που για κάποιον παράξενο λόγο έχει μεγάλη πέραση.

Etc... Ms Lefki, Paskal και Little D θυμίζουν παλιές καλές εποχές στο buzz την Παρασκευή. Gus & Bonso στο Loop το Σάββατο. Ο Nick Varon γιορτάζει την εργατική Πρωτομαγιά με χαουζάκια στο Venue. Την ίδια μέρα στο Skull θα ενωθούν οι ψυχές των Stellastarz, Digital Riot, Terezos («σου 'χα χαρίσει ένα λουλούδι») και Almost There. Χορός, μπρίο και διασκέδαση. Στη Sae Athens την Πέμπτη γίνεται ένα πανηγύρι σεμιναρίων ηλεκτρονικής μουσικής με κεντρικό καλεσμένο των Nteibint. Για τη γνώση και την ηχητική απόλαυση.

ΥΓ.: Έκανα μια βόλτα στη Σκουφά μετά από καιρό. Οι κρεπερί είναι περισσότερες και από τις μπάρες. Τόση πείνα έχει πέσει πια;