Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
Deeizm Μc
0

RAP POWER! Ανοίγει η«παραλία» και το θαλασσινό αεράκι θαφέρει νέες σκέψεις στο μυαλό. Άραγε καιφέτος θα υπάρχουν οι 64 r'n'bβραδιές την εβδομάδα (που ο Βουρλιώτηςθα παίζει σε όλες ταυτόχρονα) ή θ'ανακαλύψουμε επιτέλους τον postr'n'bήχο που «αναβλύζει» από τα υψίπεδα τηςΚαλιφόρνιας; Ας καλωσορίσουμε και τοShisha στην παρέα μας, πουκάνει ένα γιγάντιο οpeningστο Φάληρο την Πέμπτη. Μιας και πιάσαμε,όμως, αυτό το είδος μουσικής, αξίζει νασημειώσουμε την εμφάνιση του JazzyJeff στο Bios.O Jazzy δενείναι μια απλή περίπτωση, καθώς μαζί μετον Will Smithγνώρισε την επιτυχία στα τέλη τηςδεκαετίας του ‘80 με πλατινένιεςδισκογραφικές πωλήσεις αλλά και μιαπρωτιά: Ήταν ο πρώτος rapκαλλιτέχνης που κέρδισε βραβείο Grammy,το 1989, για το single «ParentsJust Don'tUnderstand». Ακόμα, σε παραπλήσιακαι λίγο πιο σκληρά μονοπάτια, θα κινηθούνοι Waajeed ofPlatinum PiedPipers και ο SlumVillage την Παρασκευή στοSwing.

FULL MOON... Και οΑλέξανδρος Χριστόπουλος θα το εκμεταλλευτείτην Παρασκευή στην ταράτσα του GalaxyBar στο Hilton.Την ίδια ώρα, στο LeTomέρχεται ο μάστορας του drum‘n'bassαπό τη χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου. Μαζίτου η Deeizm Mcκαι ο Junior Sp.Το Σάββατο στο Venue έρχεταιο Sharam, ο άλλος μισός DeepDish, ώστε να κλείσει τοσετάκι. Πιθανότατα από Ιούνιο θ' αρχίσουννα στέλνουν και τα ξαδέρφια τους. ΣτηΡήγα Παλαμήδου τώρα, και στο YogaBala, το Σάββατο έχουμε ένααπό τα πιο δυνατά και ατίθασα δίδυματης πόλης, τον Gus και τονBonso. Λίγο πιο κάτω, στοLoop, o DJKyros έχει καλεσμένο τονAllex Dallas,έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπουςτης dance σκηνής της Ζυρίχης.Ποιος είπε πως οι Ελβετοί έχουν μόνορολόγια και σουγιάδες;

ETC... Steve Aokiξανά στην Τεχνόπολη, την Κυριακή στις22:30 για το «σανιδάτο» 7plyFestival. DJTarkan την Παρασκευή στοVoid. Chevy+Novoxκαι το Loop σε παραφροσύνητην Παρασκευή.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΒΑΦΗΣ ΓΛΥΠΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ ΑΘΗΝΑ

Πολιτισμός / Το Ίδρυμα Ωνάση παρέδωσε στον Δήμο Αθηναίων γλυπτό με τον Κ.Π. Καβάφη

Η πρόταση του γλύπτη Πραξιτέλη Τζανουλίνου αποτυπώνει τον Καβάφη καθιστό - Πρόκειται για ένα γλυπτό σε φυσικό μέγεθος, από χαλκό με πατίνα υψηλής αντοχής για εξωτερικό χώρο, που επιτρέπει στον επισκέπτη να καθίσει δίπλα στον ποιητή
THE LIFO TEAM
Η queer κωμωδία που παίρνει τον πανικό για τις τρανς τουαλέτες και τον γυρίζει ανάποδα

Πολιτισμός / “She’s the He”: Η queer κωμωδία που παίρνει τον πανικό για τις τρανς τουαλέτες και τον γυρίζει ανάποδα

Το She’s the He μετατρέπει το ηθικό πανικό για τις τρανς τουαλέτες σε κωμωδία για τη φιλία, το coming out και τη χαρά της τρανς ορατότητας, έπειτα από μια δύσκολη διαδρομή προς τις αίθουσες σε μια ολοένα πιο εχθρική πολιτική συγκυρία στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 γύρισε στο Runway και οι πρώτες αντιδράσεις είναι απρόσμενα θετικές

Πολιτισμός / Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 επέστρεψε και οι πρώτες αντιδράσεις είναι απρόσμενα θετικές

Λίγο πριν από την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες, οι πρώτες αντιδράσεις για το The Devil Wears Prada 2 μιλούν για ένα σίκουελ που επιστρέφει στη Μιράντα, την Άντι, την Έμιλι και τον κόσμο του Runway, αλλά με το βλέμμα στη σημερινή κρίση των μίντια.
THE LIFO TEAM
Δαίμονες, άγγελοι και αποκαλύψεις: Ο William Blake φτάνει για πρώτη φορά στην Ιρλανδία

Πολιτισμός / Δαίμονες, άγγελοι και αποκαλύψεις: Ο William Blake φτάνει για πρώτη φορά στην Ιρλανδία

Η έκθεση "William Blake: The Age of Romantic Fantasy" στη National Gallery of Ireland παρουσιάζει περισσότερα από 100 έργα του Blake και των συγχρόνων του, φέρνοντας στο Δουβλίνο έναν κόσμο ρομαντικής φαντασίας, γοτθικού τρόμου, πολιτικής αναταραχής και πνευματικής έντασης
THE LIFO TEAM
Η Tate ξανακοιτάζει τα 90s: Κέιτ Μος, ΜακΚουίν και η άλλη πλευρά της Cool Britannia

Πολιτισμός / Η Tate ξανακοιτάζει τα 90s: Κέιτ Μος, ΜακΚουίν και η άλλη πλευρά της Cool Britannia

Η μεγάλη έκθεση The 90s: Art and Fashion στην Tate Britain, σε επιμέλεια του πρώην αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue, Έντουαρντ Ένινφουλ, φέρνει στο ίδιο πεδίο την τέχνη, τη μόδα και την κουλτούρα των κλαμπ, επιχειρώντας μια νέα ανάγνωση της δεκαετίας πέρα από το απλουστευτικό αφήγημα της Cool Britannia.
THE LIFO TEAM
Ο Yung Lean στοιχειώνει ένα σχολείο του 2034 στο νέο φιλμ του Ρομέν Γαβρά

Πολιτισμός / Ο Yung Lean στοιχειώνει ένα σχολείο του 2034 στο νέο φιλμ του Ρομέν Γαβρά

Το "STORM I & II", η νέα συνεργασία του Yung Lean με το GENER8ION, είναι ένα επτάλεπτο μουσικό φιλμ του Ρομέν Γαβρά, σε ένα δυστοπικό σχολείο του 2034, όπου η αγορίστικη βία, η χορογραφία και η κινηματογραφική ένταση γίνονται ένα.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Πολιτισμός / Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Με κοινή ανάρτηση στο Instagram, η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter ανακοίνωσαν ότι το «Bring Your Love» θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου, λίγες ημέρες μετά την κοινή τους εμφάνιση στο Coachella και ενόψει του νέου άλμπουμ της Μαντόνα, Confessions II.
THE LIFO TEAM