Το κόλπο να φαίνεται ακόμα πιο φωτεινό το χριστουγεννιάτικο δέντρο -Πώς τοποθετούνται τα λαμπάκια

Χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο λαμπάκια Facebook Twitter
Φωτ: Jessica Fadel on Unsplash
0

Τι και αν είναι ακόμη Νοέμβριος, η διάθεση για τα Χριστούγεννα είναι ολοφάνερη, με πολλούς να τα περιμένουν πώς και πώς.

Ήδη, χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν βρει την θέση τους σε σπίτια και μπαλκόνια έχουν γεμίσει φωτάκια, δίνοντας το σύνθημα ότι ένας νέος χρόνος έρχεται.

Αν είστε από εκείνους που δεν έχουν ακόμη στολίσει και επιθυμείτε το δέντρο σας να είναι πιο φωτεινό από κάθε άλλη φορά, χρήστες του TikTok μοιράζονται τον δικό τους τρόπο τοποθέτησης των λαμπιονιών.

Βίντεο: Πώς τοποθετούνται τα λαμπάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πρόκειται για την μέθοδο «ζιγκ ζαγκ», η οποία θέλει τα φωτάκια να τοποθετούνται σε κάθε κλαδί.

Η Kelly Fitz Simons δημοσίευσε στο Instagram βίντεο που την δείχνει να περνά τα λαμπάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Αφού τοποθετήσει πολλά στον κορμό του δέντρου αρχίζει και βάζει σε κάθε κλαδί φωτάκια, πηγαίνοντας το καλώδιο από την μία πλευρά στην άλλη. 

Μια άλλη χρήστης του TikTok δείχνει τον δικό της τρόπο, προτείνοντας τα λαμπάκια να τοποθετούνται κάθετα και στη συνέχεια να «σπρώχνονται» με προσοχή μέσα στο δέντρο.

@mrsclarehoops The first video I ever went viral with and it was quite entertaining, tbh I don’t really care how you do your lights you do you this is for fun 🎄🎅🏽😂😜 #christmastreedecorating #christmaslights #christmastreelighthack ♬ Rocking Around the Christmas Tree - Brenda Lee

Πάντως, όποιον τρόπο και να επιλέξει κανείς, είτε τα τυλίξει απλά, είτε τα κάνει κλαδί-κλαδί, ο χριστουγεννιάτικος στολισμός είναι υπέροχος.

Lifehacker
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ