«Νόμιζα ότι τρολάρουν, αλλά όχι»: Αντιδράσεις με φωτογραφίες του Balenciaga με παιδιά και λούτρινα με BDSM αμφιέση

«Νόμιζα ότι τρολάρουν, αλλά όχι»: Αντιδράσεις με φωτογραφίες του Balenciaga με παιδιά και λούτρινα με BDSM αμφιέση Facebook Twitter
0

Αντιδράσεις προκάλεσαν φωτογραφίες του οίκου Balenciaga, όπου δύο μικρά κορίτσια, κρατούν λούτρινα ζωάκια ντυμένα με κάτι που θύμισε σε ορισμένους στολές  BDSM.

Ο οίκο μόδας, που έχει γίνει πολλάκις αντικείμενο σχολιασμού λόγω των τολμηρών καμπανιών του, παρουσιάζει δύο μικρά μοντέλα με ρούχα Balenciaga και λούτρινα στα χέρια.

Το κοριτσάκι με τα κόκκινα μαλλιά φαίνεται να κρατά από λουρί το παιχνίδι του, το οποίο φορά διχτυωτό μπλουζάκι και έχει ένα λουκέτο στο λαιμό. Παράλληλα, το άλλο μικρό μοντέλο κρατά ένα μωβ λούτρινο που φορά δερμάτινα λουριά που θυμίζουν BDSM στολή.

Οι φωτογραφίες δεν ξέφυγαν από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι εξοργίστηκαν, χαρακτηρίζοντας τη διαφήμιση «τρομακτική και λάθος».

«Νόμιζα ότι οι άνθρωποι τρολάρουν, αλλά όχι. Είναι αληθινό. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η Balenciaga εγκατέλειψε το Twitter. Δεν θέλουν να θεωρούνται υπεύθυνοι. Ναι, αυτά είναι παιδιά που κρατούν αρκουδάκια ντυμένα με ρούχα bondage» σημείωσε ένας χρήστης του Twitter.

«Νόμιζα ότι τρολάρουν, αλλά όχι»: Αντιδράσεις με φωτογραφίες του Balenciaga με παιδιά και λούτρινα με BDSM αμφιέση Facebook Twitter

«Φοβάμαι πόσοι ενήλικες πρέπει να έχουν εμπλακεί σε αυτό», ανέφερε ένας άλλος, ενώ κάποιος σχολίασε: «Γονείς, φωτογράφοι, copy writers, web designers, προσωπικό γραφείου σχεδιασμού, παραγωγοί, διευθυντές, διαφημιστές. Και κανένας από αυτούς δεν σκέφτηκε “περιμένετε ένα λεπτό;”».

Η Balenciaga δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα της NY Post για σχολιασμό.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Καμάλα Χάρις δηλώνει ότι σκοπεύει να κερδίσει την υποψηφιότητα για την προεδρία

Διεθνή / Η Καμάλα Χάρις δηλώνει ότι σκοπεύει να κερδίσει την υποψηφιότητα για την προεδρία

«Τους τελευταίους μήνες, ταξίδεψα σε όλη τη χώρα, μιλώντας με Αμερικανούς για την ξεκάθαρη επιλογή που έχουμε σε αυτήν την σημαντική εκλογική αναμέτρηση» δήλωσε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στον Ατλαντικό - Προσπάθησε να τον διασχίσει με ιστιοφόρο

Διεθνή / Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στον Ατλαντικό - Προσπάθησε να τον διασχίσει με ιστιοφόρο

Το διατλαντικό ταξίδι που σχεδίασαν με το ελληνικής ονομασίας ιστιοφόρο «Theros» κατέληξε σε τραγωδία- «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δείξουμε ότι μπορείς να ταξιδέψεις χωρίς να καις ορυκτά καύσιμα» είχαν δηλώσει
LIFO NEWSROOM