ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2015 | 01:44

ΠΟΣΟ βουρλο ειναι!

εχω σχεση εδω και 12 χρονια,εχω κερατωσει απειρες φορες την κοπελα μου,και δεν εχει παρει χαμπαρι τιποτα! νιωθω ο πιο τυχερος ανθρωπος του κοσμου!
9
 
 
 
 
σχόλια
Συχτήρ ρε, δεν τιμάτε τα παντελόνια σας, ρε, ξεφτίλες... Κάτι τέτοιοι βγάζετε κακό όνομα για όλους μας που έχουμε εμπειρίες εκτός σχέσεις, ή με τις σχέσεις αλλωνών.Αντί να χαίρεσαι που έχεις καλή κοπέλα, τη μειώνεις κι από πάνω; Συχτήρ, ξεφτίλα. Τέτοια καλόβολα πλάσματα θέλαμε εμείς και δεν μας έκατσε, και χαραμίζονται σε εσάς. Αναγκάζομαι να κάνω εγώ ως μονόδρομο και αναγακαίο κακό αυτό που κάνεις εσύ ως απόλαυση, γιατί δεν μπόρεσα να βρω μια ήσυχη κοπελίτσα, σαν αυτή που ξεφτιλίζεις ενώ είσαι ξεφτίλας, εσύ!Συχτήρ απογευματιάτικα. Και μετά βγαίνει και για εμάς τους τζέντλεμαν όνομα κακό.
Φαντάζεσαι τι πλάκα θα'χει να σε έχει κερατώσει κι εκείνη άπειρες φορές και να σκέφτεται "Πόσο τυχερή είμαι! Τι βόδι ολόρθο είναι αυτός ο γκόμενός μου!"Πολύ αστείο! Thumbs up!
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Βγάλε από μέσα σου ό,τι κρύβεις
ή φοβάσαι να παραδεχτείς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ