ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2021 | 22:44

Ο άντρας μου πίνει no2

Πέρασαν δύο εβδομάδες από τότε που ο άντρας μου ήπιε πολύ και τσακωθηκαμε.Απο τότε ηρέμησε και δεν πίνει και ενώ πραγματικά τον λατρεύω,κάθε μέρα έχω την ανησυχία ότι μπορεί να γυρίσει πιωμενος μετά τη δουλειά. Επειδή τον είχε δει και η οικογένειά μου πιωμενο τότε,από τότε άρχισαν να μου λένε να τον χωρίσω και ότι τώρα δεν πίνει επειδή είναι πρόσφατο όλο αυτό. Ότι μετά από καιρό μπορεί να ξανακάνει τα ίδια. Τον αγαπάω τόσο πολύ για τα υπόλοιπα θετικά του χαρακτήρα του που σπάνια βρίσκονται όμως δε θέλω να πίνει. Θα μου πείτε να παει σε ειδικό. Αυτός που έχει το πρόβλημα πρέπει να πάει από μόνος του και όχι να τον σέρνω εγώ. Εγώ είμαι θετική να τον συνοδεύσω όμως δε μπορώ να του πω 'ελα σήκω πάμε στον ειδικο'. Πρέπει να το πει από μόνος του. Δεν ξέρω πια τι να σκεφτώ και τι να κάνω.
1
 
 
 
 
σχόλια

Αρχικά να πω ότι σε χαίρομαι που θέλεις να μένεις δίπλα του και να το παλέψετε μαζί. Να ξέρεις πως χρειάζεστε οπωσδήποτε εξωτερική υποστήριξη.
Είναι μεγάλος αγώνας. Αλλά το "μαζί" τα κάνει όλα ευκολότερα.
Καλή τύχη!
Υπάρχουν το ΚΕΘΕΑ και οι ΑΑ (ανώνυμοι αλκοολικοί) στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε. Λαμβάνεται υπόψη το όλο περιβάλλον (οικογένεια) του ανθρώπου που αντιμετωπίζει το πρόβλημα.
Δες εδώ:
https://www.alanon.gr/4.html

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ