ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.3.2021 | 22:31

Με στεναχωρεί λίγο

Νιώθω τόσο υπέροχα που θα φέρω στον κόσμο διδυμακια. Θέλαμε πολύ ένα 3ο παιδί και επιτέλους έγινε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι οικονομικά πια δεν θα είμαστε το ίδιο με 4 παιδιά. Τα 2 μεγάλα μας παιδιά πήγαν σε ιδιωτικά σχολεία, κάθε χρόνο τους πηγαίνουμε ταξίδια στο εξωτερικό... Τα μικρά τώρα δεν θα μεγαλώσουν έτσι. Ίσα ίσα τα βασικά θα έχουν. Και τα μεγάλα μου θα ξεχάσουν τη ζωη που ηξεραν. Δεν ξέρω γιατί αλλά με στεναχωρεί κάπως αυτό. Είχα υποσχεθεί πχ στα παιδιά μου ότι όταν φύγει ο κορονοιος θα πάμε το ταξίδι που τόσο ήθελαν (δεν τους πηρα πέρυσι Γιατί ηθελα να παω μονη μου να αποφόρτιστω). Αυτό δεν θα γίνει ποτέ.τελικα.
3
 
 
 
 
σχόλια

Ο καθένας έχει δικαίωμα ή μάλλον υποχρέωση να προσφέρει στα παιδιά του αυτό που μπορεί και επιθυμεί φτάνει να μην ενοχλεί τον διπλανό του. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Ακόμα και αν οι δυνατότητες μας, τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση, είναι πολύ πιο περιορισμένες. Και η ανατροφή των παιδιών και ο χαρακτήρας τους μετέπειτα δεν έχει να κάνει με αυτά που τους προσφέρουμε. Δεν ζούμε σε ταινία με τον Βασιλάκη Καΐλα και τον Ξανθόπουλο. Υπάρχουν πολύ καλά παιδιά που μεγάλωσαν πλουσιοπάροχα και βρωμοχαρακτηρες παιδιά που μεγάλωσαν με τα βασικά.
Να στεναχωριέται κανείς είναι με ανθρώπους που κάνουν κριτική ειρωνική και γεμάτη αναίτια κακία και ζήλια σε έναν άγνωστο άνθρωπο, πόσο μάλλον σε μία έγκυο γυναίκα με κύηση υψηλού κινδύνου. Ειλικρινά φίλε μου, λυπάμαι.

Θα έχουν τόση τεράστια χαρά με τα αδελφάκια τους που νομίζω όλα τα άλλα θα τους φανούν ασήμαντα! Σε καταλαβαίνω αλλά αλλιώς σκέφτονται τα παιδάκια και αλλιώς εμείς οι γονείς! Καλώς να τα δεχτείτε τα μωράκια σας και μη σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό :)