ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2017 | 00:55

Εγώ ο πρώην μου κ ο φίλος του

Γειά σας είμαι η Κατερίνα .είχα μια σχέση με ένα παιδί για 7 μήνες είχα γνώρισει τους γονείς του κ όλους του τους φίλους.με χωρισε όμως .έκανα κάποιες προσπάθειες να τα ξανα βρω μαζί του αλλα δεν ήθελε.μετά από ένα μήνα έγινε ένα περιστατικό αφορμή για να ριχσ να επικοινωνώ με τον φίλο του.στην αρχή ήμουν πολύ τυπική του μίλησα για συγκεκριμένο σκοπό .κ το παιδί ήταν πολύ εξυπηρετικος κ ειλικρινής.μετά δεν τον ξανά ενόχλησα .μετά από 1 μέρα με ενόχλησε αυτός.ε και κουβέντα στη κουβέντα μου άρχισε να μου αρέσει να τον βλέπω αλλιώς.στην αρχή η επικοινωνία ήταν απλή φιλική μετά όμως έγινε πιο περίπλοκη.παραδέχτηκε ότι του αρεσα από την πρώτη στιγμή που με είχε δει .αλλά δεν είχε κάνει κινήσει γτ με ήθελε ο φίλος του κ εγω τα έφτιαξα με τον φίλο του.βρεθήκαμε από κοντά ένα βράδυ αλλά δεν έγινε απολύτως τπτ το ανήθικο.απλά καθόμασταν κ μιλούσαμε για άσχετα πράγματα.μετά ξανά φέρθηκαμε κ φιληθηκαμε.με λίγα λόγια το ένα έφερε το άλλο κ πάει λέγοντας.μου είπε πως θα ήθελε να κάνει σχέση μαζί μου αλλά αν έκανε θα τον διέγραφαν οι φίλοι του.εγώ τι να κάνω ? Μου αρέσει κ ταιριάζουμε πολύ ξέρω δεν είναι σωστο καθόλου αυτό που έχει γίνει αλλά δεν ξέρω τι να κάνω .
1
 
 
 
 
σχόλια
Εφόσον έχετε και οι δύο αυτού του είδους τα κολλήματα, ότι δεν πρέπει να κάνεις τίποτα, με κανέναν από το φιλικό περιβάλλον κάποιου που είχες σχέση, τότε να μην κάνετε τίποτα μεταξύ σας. Διαφορετικά, ξεπερνάτε αυτές τις περίεργες απόψεις (που έτσι έχετε μάθει ίσως από την τηλεόραση -πάντως στα χτυποκάρδια στο Μπέβερλυ Χιλλς δεν είχαν αυτές τις απόψεις, δεν ξέρω τι βλέπει τώρα η νεολαία-, δεν ξέρω κι εγώ από πού, και τις έχετε καταπιεί αμάσητες, χωρίς κριτική σκέψη) και το ότι το περιβάλλον σας μπορεί να έχει κι αυτό αυτές τις απόψιες, και δοκιμάζετε να κάνετε και κάτι μαζί.
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Βγάλε από μέσα σου ό,τι κρύβεις
ή φοβάσαι να παραδεχτείς