ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.8.2020 | 14:54

Αυτή η ανεργία...

Είμαι φοιτήτρια και ψάχνω από τότε που σταμάτησε η καραντίνα για δουλειά. Με έχει τσακίσει η απόρριψη, χρειάζομαι χρήματα για να κάνω κάποια πράγματα και δεν βλέπω φως από πουθενά! Σεν μπορώ να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου. Με απορρίπτουν επειδή λένε πως οι φοιτητές γενικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα, λόγω της δυσκολίας στο να καθορίσεις το προγραμμα σου παραλλλα με την σχολή. Δηλαδή ρε παιδιά εμείς οι φοιτητές που δεν μας ταΐζουν οι γονείς μας, τι θα κάνουμε; κλέφτες στα βουνά θα γίνουμε; με έχει πιασει απελπισία, τόσο ψάξιμο, τόση υπομονή και επιμονή για το τίποτα!
3
 
 
 
 
σχόλια
Σπουδάζεις και καλά κάνεις που θέλεις ή και πρέπει να δουλέψεις. Φαντάσου, όμως κι εμάς, με πανεπιστημιακές σπουδές, 45 χρόνων, και παλεύουμε να βρούμε δουλειά, και περιοριζόμαστε ,αν και εφόσον, στα προγράμματα του ΟΑΕΔ και σε περιστασιακές δουλειές. Και δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τη ζωή μας, ούτε καν το αύριο που ξημερώνει, και δεν έχουμε πλάτες να στηριχτούμε.

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ