ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.4.2019 | 21:29

2019

Μετά από αρκετή πίεση στην κουβέντα, αποκαλύπτω ότι το χόμπι μου είναι το σεξ. Και τι δεν άκουσα...Ότι είναι το μεγαλύτερο ξενέρωμα αυτή η δήλωση, ότι είμαι επιφανειακή, ότι ο έρωτας είναι κάτι ιερό και φυσικά το κλασικό ότι δεν είμαστε ζώα. Συγγνώμη, χόμπι δεν είναι κάτι που επιλέγεις να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου επειδή σ' ευχαριστεί; Ε, το σεξ είναι η δική μου επιλογή!Για μένα είναι μια δραστηριότητα που με αναζωογονεί ψυχή τε και σώματι. Με ψυχαγωγεί, με γυμνάζει, διεγείρει τη σκέψη μου, με χαλαρώνει, με φέρνει κοντά με άλλους ανθρώπους...γενικά είναι το καλύτερο μου. Δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο όποτε δεν τον σπαταλώ άσκοπα. Εύχομαι να είχα περισσότερο. Ναι, το σεξ όταν είσαι ερωτευμένος είναι υπέροχο αλλά δε μπορώ προφανώς να είμαι μια ολόκληρη ζωή ερωτευμένη ή ζευγαρωμένη όποτε δε βρίσκω λόγο να στερούμαι μιας τέτοιας απόλαυσης επειδή κάποιοι την έχουν ντύσει με "ηθική" χροιά. Ναι, γουστάρω να δίνω και να παίρνω απόλαυση μέσω του σώματος. Φτηνό; Επιφανειακό; Ζωώδες; Ποσώς με ενδιαφέρει. Παίξε με το βίντεο γκειμ σου, κάνε κι εσύ τις χειροτεχνίες σου (ξέρουν αυτοί) κι αφήστε με εμένα να λιώνω από ηδονή βουτηγμένη στα πάθη μου.
11
 
 
 
 
σχόλια
Και σε πίεσαν και δεν δέχτηκαν αυτό που είπες. Νομίζω κάποιος που θα καταλάβαινε, αν έβλεπε οτι η κουβέντα πάει αλλούι, δε θα σ επίεζε να πεις σον και ντε, θα δεχόταν οτι έχεις ένα χόμπι που δε θες να συζητήσεις, ή αν θες να συζητήσεις δε θα σε έφερνε σε δύσκολη θέση. Και συνήθως αυτοί που πιέζουν, θέλουν να ακούνε αλλά δεν αποκαλύπτουν. Ξεκινάνε την κουβέντα με περιέργεια και μετά ηθικολογούν.
Το σεξ δεν νομίζω ότι μπορείς να το θεωρήσεις χόμπι. Είναι μεν κάτι που σου προσφέρει ευχαρίστηση, αλλά όχι δημιουργία. Όσο για τα ζωώδη ένστικτα που αναφέρεις, διαφωνω. Αν κάποιος είναι ελεύθερος δεν υπάρχει λόγος να δώσει κάπου αναφορά για το τί κάνει στην προσωπική του ζωή. Από την άλλη όμως, τα ένστικτα αυτά, θα πρέπει υπό ορισμένες συνθήκες, να τιθασεύονται και να ελέγχονται με τη λογική. Γιατί αυτή άλλωστε μας ξεχωρίζει από τα ζώα. Επισης, ο καθένας έχει την άποψη του και θα πρέπει και εσύ αλλά και εκείνοι με τους οποίους συναναστρέφεσαι, να δέχεστε τη κάθε γνώμη. Τέλος, προσπάθησε να μην προσβάλλεις τους άλλους επειδή σου λένε κάτι που δεν σου αρέσει.
Το χόμπι δεν συνεπάγεται απαραίτητα και δημιουργία. Είναι κάτι που περνάμε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μας. Οπότε υπό αυτή την έννοια, το σεξ μπορεί να θεωρηθεί χόμπι.
Μα και εγώ μπορώ να πω ότι σαν χόμπυ έχω το φαγητο επειδή με αυτό περνάω ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μου και το γουστάρω. Τί σημαίνει αυτό;