Προβολή του μουσικού ντοκιμαντέρ "The Ghost of Piramida"

Facebook Twitter
0

Αύριο, Σάββατο 9/3, στο Les Yper Yper θα προβληθεί το μουσικό ντοκιμαντέρ "Efterklang - The Ghost of Piramida" του Andreas Koefoed, στις 21:00.

"Λίγο μετά την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ τους, "Piramida", οι Efterklang παρουσιάζουν την ταινία του δανού σκηνοθέτη Andreas Koefoed, που καταγράφει την επίσκεψη του συγκροτήματος στην εγκαταλελειμμένη ρώσικη πόλη των ορυχείων, όπου ξεκίνησε η δημιουργία του δίσκου το καλοκαίρι του 2011.

Η ταινια έκανε πρεμιέρα το Νοέμβριο του 2012 στο φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Άμστερνταμ, και επιλέχθηκε ως μία από τις καλύτερες τρεις μουσικές ταινίες της χρονιάς. Από τότε η ταινία έχει προβληθεί σε πολλά φεστιβάλ και κινηματογράφους σε όλη την Ευρώπη."

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ