Το σινέ-«Άστυ» λειτουργεί πλέον κανονικά

Το σινέ-«Άστυ» λειτουργεί πλέον κανονικά Facebook Twitter
0

Κανονικά λειτουργεί εδώ και μερικές ημέρες το «Αστυ» στην πλατεία Κοραή αφού οι ζημιές από τα επεισόδια της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου αποκαταστάθηκαν. Όπως δηλώνει στο www.tovima.gr ο αιθουσάρχης του σινεμά Γιώργος Στεργιάκης ο πανικός που προέκυψε κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας αλλά και η λανθασμένη πληροφόρηση σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει στην αίθουσα Αστυ μετά τα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, έχει τρομάξει πολύ κόσμο. «Μας τηλεφωνούν με την πεποίθηση ότι η αίθουσά μας δεν λειτουργεί - κάτι που δεν είναι αλήθεια» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Στεργιάκης.

Η αίθουσα που βρίσκεται στο υπόγειο της πλατείας Κοραή υπέστη όντως αρκετές ζημιές αλλά χάρη στην άμεση λήψη μέτρων από τους διαχειριστές της λειτουργεί κανονικά εδώ και αρκετές μέρες. Αυτές τις μέρες το «Αστυ» προβάλλει τη  γαλλοφινλανδική ταινία του Ακι Καουρισμάκι «Το λιμάνι της Χάβρης», η πορεία της οποίας εδώ και αρκετές εβδομάδες υπήρξε επιτυχής σε αυτήν ακριβώς την αίθουσα.

Και ενώ το  «Αστυ» κατάφερε να επουλώσει τις «πληγές» των επεισοδίων, δεν συμβαίνει το ίδιο με τις γειτονικές αίθουσες Απόλλων και Αττικόν στην οδό Σταδίου όπου οι ζημιές ήταν πολύ μεγαλύτερες και η αποκατάστασή τους θα χρειασθεί πολύ περισσότερο χρόνο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.
Η «Κληρονομιά» του Μαριβώ σε οn demand προβολές αυτό το Σαββατοκύριακο

Culture / Η «Κληρονομιά» του Μαριβώ σε οn demand προβολές αυτό το Σαββατοκύριακο

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη, που πρόλαβε να πραγματοποιήσει δύο μόνο παραστάσεις στην Πάνω Σκηνή του «Από Μηχανής Θεάτρου», έρχεται σε on demand προβολή το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ