Η ιδανικότερη μέρα για σερφ σε μια φωτογραφία

Η ιδανικότερη μέρα για σερφ σε μια φωτογραφία Facebook Twitter
0

[Από τον Βαγγέλη Μακρή]

Πρόκειται για φωτογραφία του Oahu’s Zak Noyle ο οποίος απαθανάτισε τον σέρφερ Christian Redongo. Καθώς ένα ιδανικό για σερφ κύμα ανυψώνεται, ένα ουράνιο τόξο κάνει την εμφάνιση του από την καταπράσινη Ταϊτή. Για πολλούς λάτρεις του σπορ η φωτογραφία απεικονίζει την «καλύτερη μέρα για σερφ».

 

Ο φωτογράφος κέρδισε το 2011 το πρώτο βραβείο στον ετήσιο διαγωνισμό του Surfer Magazine. «Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα. Το κύμα δεν ήταν τεράστιο αλλά αποφάσισα να τραβήξω την φωτογραφία όταν είδα να εμφανίζεται το ουράνιο τόξο. Ήταν μια γρήγορη στιγμή κράτησε μόνο δύο κύματα» λέει ο φωτογράφος.

 

{via}

 

 

Φωτογραφία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

PhotoΒiennale 2023: 13 επιλογές από τη μεγάλη φωτογραφική διοργάνωση της Θεσσαλονίκης

Φωτογραφία / 13 εκθέσεις που ξεχωρίζουν στη PhotoΒiennale 2023 της Θεσσαλονίκης

Τα γυμνά του Man Ray, τα αυτοπορτρέτα του Martin Parr, μια μεγάλη κεντρική έκθεση με τίτλο «Το φάντασμα του λαού» και πλήθος ακόμα ατομικών και ομαδικών φωτογραφικών εκθέσεων περιλαμβάνονται σε μια καλλιτεχνική πρόταση διάρκειας τεσσάρων μηνών που διοργανώνει το MOMus.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
«Δεν έχω πολλά χρόνια ακόμα»: Η Nan Goldin για την τελευταία, ίσως, αναδρομική της έκθεση

Φωτογραφία / «Δεν έχω πολλά χρόνια ακόμα»: Η Nan Goldin για την τελευταία, ίσως, αναδρομική της έκθεση

Εγκαινιάστηκε στο Άμστερνταμ η μεγάλη αναδρομική έκθεση της σπουδαίας φωτογράφου, εικαστικού και ακτιβίστριας με τον σαρκαστικά μοιρολατρικό τίτλο «This Will Not End Well».
THE LIFO TEAM
Erieta Attali

Φωτογραφία / Η Erieta Attali φωτογραφίζει τα ατμοσφαιρικά τοπία της Δήλου

Το έργο της κορυφαίας φωτογράφου τοπίου και αρχιτεκτονικής θα παρουσιαστεί σε μια έκθεση στη Σιγκαπούρη στις αρχές του 2024, με τίτλο «Afloat| The shifting landscapes of Delos» σε συνεργασία με την εκεί ελληνική πρεσβεία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ