Oι Deltalfalamda με τις μάσκες

Oι Deltalfalamda με τις μάσκες Facebook Twitter
Φωτο: Αλέξανδρος Ακρίβος/ LiFO
0

Ποιο είναι το concept πίσω από την ομάδα;

H ομάδα ξεκίνησε με βάση τις δικές μας ανάγκες ως ακροατών, οι οποίες πιστεύουμε ότι δεν διαφέρουν και πολύ από του υπόλοιπου κόσμου, και όχι ως money makers. Σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζουμε τον εαυτό μας «promoters». Ο σκοπός μας δεν είναι μονό ψυχαγωγικός αλλά θέλουμε να δώσουμε την επιλογή στον κόσμο να διευρύνει την αισθητική του στο κομμάτι της διασκέδασης. Θέλουμε ο ακροατής να νιώσει ότι είναι ο πρωταγωνιστής σε κάτι το οποίο έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον: το clubbing.

Μουσικά πού κινείστε;

Eίμαστε της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής, εκτός των ορίων του «εμπορικού». Το ύφος της μουσικής μας κάποιος θα το χαρακτήριζε «techno». Έχει, όμως, πολλά παρακλάδια. Σίγουρα δεν κυνηγάμε τη μόδα αλλά τον διαχρονικό και πρωτοποριακό ήχο, είτε αυτός είναι παλαιός είτε καινούργιος. Η επιλογή των guests γίνεται με έμφαση στην ποιότητα και την πορεία τους ως καλλιτεχνών και όχι artists της σεζόν.

Τι το διαφορετικό έχετε να προτείνετε από τις υπόλοιπες ομάδες που κάνουν mobile parties;

Καταρχάς, διαμορφώνουμε τον εκάστοτε χώρο με projections και διαφορετικές κάθε φορά μάσκες. Επίσης, όπως είπαμε και παραπάνω, η επιλογή των τζόκεϊ θα έχει άλλα χαρακτηριστικά. Δεν νομίζουμε, όμως, ότι το διαφορετικό είναι το κύριο μέλημά μας. Σκοπός μας είναι να κάνουμε κάτι καλό και ξεχωριστό, κάτι το οποίο θα δουλέψουμε προσωπικά οι ίδιοι .Τώρα, το αν είναι πέρα από τα τετριμμένα, θα το κρίνει ο κόσμος και όχι εμείς. Σίγουρα, όποιος έρθει σε κάποιο πάρτι μας θα έχει εικόνες να θυμάται και σε συνδυασμό με τη μουσική, θα φτιάξει τη δική του ιστορία. Έχουμε κάποιους στόχους για το οπτικό κομμάτι κι ελπίζουμε να υλοποιηθούν σύντομα.

Ποιος θα ήταν ο ιδανικός χώρος για πάρτι στην Αθήνα;
Αυτός που θα μπορούσε να συνδυάσει ένα καλό, δυνατό ηχοσύστημα, μια άλλη προοπτική στον χώρο, αίσθηση ελευθερίας, ευέλικτο φωτισμό, καλή προσβασιμότητα και θέα στην Ακρόπολη. Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Τι ετοιμάζετε το Σάββατο;

Το Σάββατο κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην Αθήνα ένας από τους πολυσυζητημένους DJs της techno σκηνής ονόματι Steve Ο'Sullivan σε μια live περφόρμανς και η έμπειρη Βερολινέζα Vera σε ένα DJ set. Νομίζουμε ότι τα λόγια είναι περιττά.

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μελιτζάzz

Μουσική / Μελιτζάzz: Ένα πολύπλευρο φεστιβάλ για την τσακώνικη παράδοση που χάνεται

Στο φεστιβάλ του Λεωνιδίου συνομιλούν εδώ και δώδεκα χρόνια το παλιό με το νέο: η ιστορία, η αρχιτεκτονική, η τσακώνικη διάλεκτος και οι χοροί του τόπου, η υφαντική και η γεύση με τις σύγχρονες δράσεις.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Larry Gus με στίχους Ευθύμη Φιλίππου: Το βίντεο της meta-λαϊκής «Κουτσουπιάς» γυρίστηκε στο Σκακιστικό Καφενείο Πανελλήνιον

Nothing Days / Larry Gus με στίχους Ευθύμη Φιλίππου: Το βίντεο της «Κουτσουπιάς» γυρίστηκε στο Σκακιστικό Καφενείο Πανελλήνιον

O σκηνοθέτης του βίντεο Ματβέι Φικς ζει στη Νέα Υόρκη και μια μέρα θα γίνει μεγάλος και τρανός, οπότε με την ευκαιρία κάναμε μια συνέντευξη γιατί ποτέ δεν ξέρεις, ίσως σε λίγο να μην μπορείς να τον προσεγγίσεις.
M. HULOT
Μπέλα Μπάρτοκ: Το κονσέρτο της ζωής του

Συμφωνική Μουσική - Ιστορίες / Μπέλα Μπάρτοκ: Το κονσέρτο της ζωής του

Η Ματούλα Κουστένη εξερευνά το πιο εντυπωσιακό και αγαπημένο συμφωνικό έργο του Ούγγρου πρωτοπόρου, το Κοντσέρτο για Ορχήστρα, που σφύζει από ζωντάνια και χορευτική διάθεση, αγγίζοντας τα όρια του παροξυσμού.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
Γιατί 'ναι μαύρα τα βουνά - Κόνιτσα

Μουσική / «Γιατί 'ναι μαύρα τα βουνά» στην Κόνιτσα: Ένα ταξίδι στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της παραδοσιακής μουσικής

Η μετεξέλιξη της παραδοσιακής μουσικής και ο ρόλος των Ρομά στη μουσική των νότιων Βαλκανίων είναι οι δυο θεματικές που απασχόλησαν το φετινό φεστιβάλ που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στην Κόνιτσα.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Eli & Fur

Μουσική / Οι Eli & Fur φέρνουν τη μουσική τους χημεία στην Αθήνα

Το δίδυμο που αγαπάει την ενέργεια του σούρουπου και μόλις κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ εμπνευσμένο από τις νύχτες του μιλά για το αποτύπωμα της ηλεκτρονικής μουσικής στη ζωή και την πολυετή φιλία του πριν εμφανιστεί στο Bolivar.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ