Oι Deltalfalamda με τις μάσκες

Oι Deltalfalamda με τις μάσκες Facebook Twitter
Φωτο: Αλέξανδρος Ακρίβος/ LiFO
0

Ποιο είναι το concept πίσω από την ομάδα;

H ομάδα ξεκίνησε με βάση τις δικές μας ανάγκες ως ακροατών, οι οποίες πιστεύουμε ότι δεν διαφέρουν και πολύ από του υπόλοιπου κόσμου, και όχι ως money makers. Σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζουμε τον εαυτό μας «promoters». Ο σκοπός μας δεν είναι μονό ψυχαγωγικός αλλά θέλουμε να δώσουμε την επιλογή στον κόσμο να διευρύνει την αισθητική του στο κομμάτι της διασκέδασης. Θέλουμε ο ακροατής να νιώσει ότι είναι ο πρωταγωνιστής σε κάτι το οποίο έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον: το clubbing.

Μουσικά πού κινείστε;

Eίμαστε της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής, εκτός των ορίων του «εμπορικού». Το ύφος της μουσικής μας κάποιος θα το χαρακτήριζε «techno». Έχει, όμως, πολλά παρακλάδια. Σίγουρα δεν κυνηγάμε τη μόδα αλλά τον διαχρονικό και πρωτοποριακό ήχο, είτε αυτός είναι παλαιός είτε καινούργιος. Η επιλογή των guests γίνεται με έμφαση στην ποιότητα και την πορεία τους ως καλλιτεχνών και όχι artists της σεζόν.

Τι το διαφορετικό έχετε να προτείνετε από τις υπόλοιπες ομάδες που κάνουν mobile parties;

Καταρχάς, διαμορφώνουμε τον εκάστοτε χώρο με projections και διαφορετικές κάθε φορά μάσκες. Επίσης, όπως είπαμε και παραπάνω, η επιλογή των τζόκεϊ θα έχει άλλα χαρακτηριστικά. Δεν νομίζουμε, όμως, ότι το διαφορετικό είναι το κύριο μέλημά μας. Σκοπός μας είναι να κάνουμε κάτι καλό και ξεχωριστό, κάτι το οποίο θα δουλέψουμε προσωπικά οι ίδιοι .Τώρα, το αν είναι πέρα από τα τετριμμένα, θα το κρίνει ο κόσμος και όχι εμείς. Σίγουρα, όποιος έρθει σε κάποιο πάρτι μας θα έχει εικόνες να θυμάται και σε συνδυασμό με τη μουσική, θα φτιάξει τη δική του ιστορία. Έχουμε κάποιους στόχους για το οπτικό κομμάτι κι ελπίζουμε να υλοποιηθούν σύντομα.

Ποιος θα ήταν ο ιδανικός χώρος για πάρτι στην Αθήνα;
Αυτός που θα μπορούσε να συνδυάσει ένα καλό, δυνατό ηχοσύστημα, μια άλλη προοπτική στον χώρο, αίσθηση ελευθερίας, ευέλικτο φωτισμό, καλή προσβασιμότητα και θέα στην Ακρόπολη. Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Τι ετοιμάζετε το Σάββατο;

Το Σάββατο κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην Αθήνα ένας από τους πολυσυζητημένους DJs της techno σκηνής ονόματι Steve Ο'Sullivan σε μια live περφόρμανς και η έμπειρη Βερολινέζα Vera σε ένα DJ set. Νομίζουμε ότι τα λόγια είναι περιττά.

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Prodigy: Το χρονολόγιο μιας ξέφρενης πορείας

Μουσική / Από τα παράνομα rave ως τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη: Πώς οι Prodigy καθόρισαν την ηλεκτρονική μουσική

Οι σπουδαίοι Βρετανοί επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια στο πλαίσιο του Release Athens 2023. Αυτές είναι μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές τους.
THE LIFO TEAM
«Πύργος του Κυανοπώγωνα»: Αντέχει ακόμα στην εποχή μας το αιμοσταγές αριστούργημα του Μπέλα Μπάρτοκ;

The Review / «Πύργος του Κυανοπώγωνα»: Αντέχει ακόμα στην εποχή μας το αιμοσταγές αριστούργημα του Μπέλα Μπάρτοκ;

Ο Χρήστος Παρίδης συζητά με τον μουσικοκριτικό Γιάννη Σβώλο σχετικά με την παράσταση «Ο πύργος του Κυανοπώγωνα» που ανεβαίνει από την Εθνική Λυρική Σκηνή.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Σούλα Παρασίδη

Μουσική / Σούλα Παρασίδη: «Από την πρώτη στιγμή η όπερα μού έγινε εμμονή»

Λίγο πριν από την πρώτη της εμφάνιση στη χώρα μας, στο Θέατρο Παλλάς, όπου θα ερμηνεύσει την «Ιφιγένεια εν Ταύροις» του Γκλουκ, η Ελληνο-καναδή σοπράνο συστήνεται στο ελληνικό κοινό.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
EON: Το νέο μεγάλο venue της Αθήνας στήνεται στη βιομηχανική ζώνη του Ελαιώνα

Μουσική / EON: Το νέο μεγάλο venue της Αθήνας στήνεται στη βιομηχανική ζώνη του Ελαιώνα

Εναρμονισμένο με ένα πανευρωπαϊκό trend, καλύπτοντας την ανάγκη μιας μερίδας clubbers της πόλης για μέρη rough αισθητικής, ο χώρος-όραμα από την ομάδα του ADD Festival και του six d.o.g.s κάνει soft opening, παρουσιάζοντας το πρωτοποριακό οπτικοακουστικό πρότζεκτ του DVS1 «The Wall of Sound», που όμοιό του δεν έχει συμβεί στην πόλη.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ