Ο Thomas Hengelbrock διευθύνει Μπετόβεν

Ο Thomas Hengelbrock διευθύνει Μπετόβεν Facebook Twitter
0

Μετά την περσινή εµφάνιση της Ορχήστρας και Χορωδίας Μπαλτάζαρ Νόυµαν µε το Ρέκβιεµ του Μότσαρτ στην κατάµεστη αίθουσα Χρήστος Λαµπράκης, σειρά των σπουδαίων συνόλων, υπό τη διεύθυνση του Τόµας Χένγκελµπροκ, να παρουσιάσουν δυο έργα Μπετόβεν: την Έκτη και µόνη προγραµµατική συµφωνία του συνθέτη, την «Ποιµενική», µε την τόσο παραστατική και περιγραφική µουσική αποτύπωση της υπαίθρου και των καιρικών φαινοµένων. Και τέλος µια σπάνια ευκαιρία να ακούσουµε τη Λειτουργία σε ντο µείζονα του τιµώµενου συνθέτη.

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντίσκο εκ του ασφαλούς από τον Χάρι Στάιλς

Μουσική / Ο νέος Χάρι Στάιλς δεν είναι κακός, είναι απλώς βαρετός

«Τα περισσότερα tracks στο "Kiss all the time. Disco, occasionally" κυλούν χλιαρά, εγκλωβισμένα σε μια ευγενική, σχεδόν υπνωτιστική μετριοπάθεια. Τίποτα δεν είναι πραγματικά κακό, αλλά τίποτα δεν είναι και αρκετά καλό και αξιομνημόνευτο»
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Γιώργος Κατσαρός: Ένας ρεμπέτης, φαινόμενο μνήμης και αντοχής

Ντοκιμαντέρ / Γιώργος Κατσαρός: Ένας ρεμπέτης, φαινόμενο μνήμης και αντοχής

Το ντοκιμαντέρ «Στην Αμερική σαν πήγα» των Αργύρη Θέου και Άγγελου Κοβότσου αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία του Έλληνα μουσικού και παράλληλα την ιστορία του ρεμπέτικου τραγουδιού και συνολικά των Ελλήνων μεταναστών και της ομογένειας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΕΠΕΞ Akylas

Οι Αθηναίοι / Akylas: «Τραγουδώ για τα άτομα που δεν χωράνε σε νόρμες»

Ο νεαρός μουσικός από τις Σέρρες πέρασε πολλές απογοητεύσεις μέχρι να καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Από τις κουζίνες, την πίστα του κρουαζιερόπλοιου και τη μουσική στον δρόμο μέχρι την Αυστρία και τώρα στη Eurovision, η πορεία ήταν μεγάλη και δύσκολη. Ο Akylas αφηγείται τη ζωή του στη LiFO.
M. HULOT