Ένας bromance ύμνος στο Αλγέρι

0

Το περσινό τραγούδι του Παρισινού ντουέτου των Blaze (το Virile) είχε προκαλέσει ρίγη συγκίνησης όταν εμφανίστηκε από το πουθενά, με ένα βίντεο-ύμνο στην αντρική φιλία. Το έβγαλαν τον Ιανουάριο του 2016 και από τότε δεν έδωσαν άλλα σημάδια ζωής. Μέχρι τώρα, που μετά από έναν ολόκληρο χρόνο επιστρέφουν με ένα ακόμα πιο ωραίο κομμάτι και ένα ακόμα πιο συγκινητικό βίντεο, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά έναν νεαρό Αλγερινό που γυρίζει στο σπίτι του μετά από χρόνια στην ξενιτιά και όλη η οικογένεια τον υποδέχεται με κλάματα χαράς. Στη συνέχεια ζει ένα διονυσιακό παραλήρημα με τους φίλους του στις ταράτσες της πόλης, κινηματογραφημένο εξαιρετικά. 

Από τα πιο όμορφα βίντεο που εμφανίστηκαν τελευταία, φουλ στην τεστοστερόνη. Έχει τίτλο Territory. 

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν θα γεράσουμε ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη

Μουσική / Δεν θα γεράσουμε ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη

Ο Taki Tsan και ο DJ Alx έχουν γράψει μεγάλο μέρος της ιστορίας του ελληνικού χιπ χοπ. Τριάντα χρόνια μετά το ξεκίνημά τους είναι ακόμα εδώ, alive and kicking, με κοινό live στο Αγοραφοβικό Φεστιβάλ στο ΠΛΥΦΑ, καινούργια σεζόν για το Taki Tsan Show αλλά και νέο άλμπουμ.
M. HULOT
Αlex Kapranos : «Η κουζίνα και το rock 'n' roll είναι δυο κόσμοι που μοιάζουν»

Μουσική / Αlex Kapranos : «Η φήμη είναι πολύ γελοία. Όσο λιγότερο τη σκέφτεσαι, τόσο το καλύτερο»

Οι Franz Ferdinand έρχονται τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα και ο Ελληνοβρετανός frontman τους, από την κορυφή ενός ελβετικού βουνού, βρίσκει χρόνο να μιλήσει για την ελληνικότητα, τις ανησυχίες του, το φαγητό και την αγάπη του για το ska.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
«Private Recordings»: Στο δωμάτιο του Μίκη

Μουσική / Σε πρόβα με τον Μίκη, ενώ το σταθερό κουδουνίζει μάταια

Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του μεγάλου Έλληνα συνθέτη, το διπλό άλμπουμ «Private Recordings» φέρνει στο φως ανέκδοτες ηχογραφήσεις του ίδιου του Μίκη Θεοδωράκη, που ξαναζωντανεύουν το αξεπέραστο μουσικό του αποτύπωμα.
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΟΥΒΑΣ