Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η ανακοίνωση για την ακύρωση της συναυλίας του «Μαζί για το Παιδί» στο Ηρώδειο Facebook Twitter

Με επίσημη ανακοίνωση όπως αναμενόταν  έγινε γνωστό πως ακυρώνεται η συναυλία για τους σκοπούς της οργάνωσης «Μαζί για το Παιδί» που θα έδιναν αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου στη σκηνή του Ηρωδείου.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγο αφότου έγινε γνωστή η είδηση πως σήμερα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πέθανε σε ηλικία 63 ετών.

Το «Μαζί για το Παιδί», η ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος πέθανε από ανακοπή σήμερα το πρωί. Επίσης, ενημερώνει για την ακύρωση της συναυλίας Πορτοκάλογλου-Μαχαιρίτσα, που θα πραγματοποιούνταν αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, καθώς και για τον τρόπο εξαγύρωσης ή δωρεάς των εισιτηρίων στην Ένωση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»:

«Το ελληνικό πεντάγραμμο έχασε σήμερα έναν μεγάλο ερμηνευτή και τραγουδοποιό, τον αγαπημένο μας Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες του. Η προγραμματισμένη φιλανθρωπική συναυλία της Ένωσης, στο Ηρώδειο, για αύριο 10 Σεπτεμβρίου, τα έσοδα της οποίας θα ενίσχυαν το πρόγραμμα σίτισης άπορων παιδιών, ακυρώνεται.

Εντός δύο εβδομάδων (από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου) μπορείτε να εξαργυρώσετε τα εισιτήριά σας ή να τα δωρίσετε στην Ένωση συνδράμοντας το έργο της».

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Όσοι έκαναν ηλεκτρονική αγορά και επιθυμούν το εισιτήριο τους να παραμείνει ως δωρεά προς την Ένωση "Μαζί για το Παιδί" καλούνται να στείλουν email στο [email protected] δηλώνοντας ρητά την πρόθεσή τους και γράφοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους και την διεύθυνσή τους για να τους σταλεί η σχετική απόδειξη δωρεάς.

Όσοι έκαναν ηλεκτρονική αγορά και επιθυμούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριό τους, καλούνται να στείλουν email στο [email protected] δηλώνοντας ρητά την πρόθεσή τους ώστε να πιστωθεί στην κάρτα τους το ανάλογο ποσό.

Όσοι αγόρασαν από φυσικά σημεία πώλησης και επιθυμούν το εισιτήριο τους να παραμείνει ως δωρεά προς την Ένωση "Μαζί για το Παιδί" καλούνται να τηλεφωνούν στο 210 7234567 και να ενημερώνουν για την πρόθεση δωρεάς.

Όσοι αγόρασαν από φυσικά σημεία πώλησης και επιθυμούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριό τους, καλούνται να πηγαίνουν στα σημεία προπώλησης όπου αγόρασαν προσκομίζοντας τα εισιτήριά τους για την επιστροφή των χρημάτων τους».

Culture

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.
Η «Κληρονομιά» του Μαριβώ σε οn demand προβολές αυτό το Σαββατοκύριακο

Culture / Η «Κληρονομιά» του Μαριβώ σε οn demand προβολές αυτό το Σαββατοκύριακο

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη, που πρόλαβε να πραγματοποιήσει δύο μόνο παραστάσεις στην Πάνω Σκηνή του «Από Μηχανής Θεάτρου», έρχεται σε on demand προβολή το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ