Μια πλάκα ήταν τελικά η είδηση πως Beyoncé και Adele ηχογράφησαν ένα τραγούδι για τους OneRepublic, όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής της μπάντας.

 

Η είδηση πως οι δυο μεγάλες ερμηνεύτριες θα ενώσουν τις φωνές τους κυκλοφόρησε από τον ίδιο τον Ryan Tedder, αλλά τελικά διαψεύστηκε.

 

Ο τραγουδιστής των OneRepublic έκανε τις «αποκαλύψεις» σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στα παρασκήνια του Global Citizen Festival 2019. Ενώ μιλούσε σε δημοσιογράφο για το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020 και ανακοίνωσε ότι οι Beyoncé, Adele και Chris Martin ( ο φρόντμαν της μπάντας Coldplay) όλοι μαζί θα ερμηνεύσουν ένα τραγούδι που θα συμπεριληφθεί σε αυτό.

 

Θα ήταν θεωρητικά το πρώτο ντουέτο για τις Beyoncé και Adele, αλλά τελικά εκπρόσωπος του μουσικού, δήλωσε στο CNN πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και πως ο Tedder είχε απλά κάνει ένα αστείο. Λίγο αργότερα, ο μουσικός επιβεβαίωσε και μέσω Instagram πως η αποκάλυψη ήταν μια πλάκα που έκανε σε δημοσιογράφους και πως δεν θα συμβεί τέτοια συνεργασία, απογοητεύοντας αρκετούς και επιβεβαιώνοντας τους δύσπιστους.