Η είδηση πέρασε στα ψιλά...Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα  του τύπου των Σερρών "Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ - ΛΟΤΤΟ ανοίγει στο Σιδηρόκαστρο, ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης και μετέπειτα σταρ του θεάματος  Iωάννης Μελισσανίδης. Την περασμένη Πέμπτη  ο ίδιος βρέθηκε στο Επιμελητήριο Σερρών, για την εγγραφή του ως μέλος και ήταν ιδιαίτερα οικείος και φιλικός με το προσωπικό, που τον υποδέχτηκε με ενθουσιασμό".

Ανακαλώντας στη μνήμη δημοσιεύματα λίγων ετών ο Ιωάννης  κυνηγούσε μια καριέρα στο Χόλιγουντ .Το 2005 τα δημοσιεύματα-αν εξαιρέσεις το πρόσφατο fake για συμμετοχή στο remake του Καλιγούλα- έλεγαν ότι συμμετείχε σε δύο παραστάσεις στο Μπρόντγουει. Τώρα μαθαίνουμε ότι ανοίγει πρακτορείο "αψηφώντας την οικονομική κρίση". Τι συνέβη και από τα πρακτορεία των ατζέντηδων του Χόλιγουντ βρέθηκε στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ? Άγνωστο..Το σίγουρο είναι ένα. Τελικά η ζωή είναι ένα λαχείο.

 Εδώ μία συρραφή αθλητικών και τηλεοπτικών στιγμών του Ιωάννη(+ο fake Καλιγούλας).Προσέξτε πως ζορίζεται η παρουσιάστρια του CNN να προφέρει το Ioannis.Στο Melissanides τα πάει περίφημα.