Ο Στάθης Δρογώσης είναι ο πρώτος γνωστός έλληνας τραγουδοποιός που διαθέτει δωρεάν τη νέα του δουλειά μέσω ίντερνετ.Ο ίδιος δηλώνει σε συνέντευξη του στην Ελευθεροτυπία, ότι δυσκολεύτηκε πολύ να διαθέσει δωρεάν το cd του."Τουλάχιστον 6 δημόσιες υπηρεσίες μού αρνούνταν σθεναρά το δικαίωμα να διαθέσω τον δίσκο μου δωρεάν! Πάλευα τρεις μήνες και τελικά βρήκαμε μια νομική φόρμουλα",λέει.

Στο νέο του cd υπάρχει και το τραγούδι «Η γενιά των '60» ,το οποίο είναι η "απάντηση" στο  «Εμείς του '60 οι εκδρομείς»,του Διονύση Σαββόπουλου.Στους στίχους αυτού του τραγουδιού ο Στάθης Δρογώσης απαντά στο τραγούδι του Σαββόπουλου(αν και όπως δηλώνει στην Ελευθεροτυπία  θεωρεί ότι ο Σαββόπουλος ανήκει σε όσους «έδωσαν κάποτε φωνή στο συλλογικό ασυνείδητο»):

«Πώς μισώ να τους βλέπω να κλαίγονται/ Η θλιμμένη γενιά των '60 / Οι εκδρομές τελείωσαν άδοξα / και ρημάξαν τη μικρή μου πατρίδα».Ο Στάθης Δρογώσης μιλάει στην εφημερίδα για την τέχνη ως μέρος της κρίσης και δεν μασάει τα λόγια του:  «Η τέχνη ως καθρέφτης της κοινωνίας είχε τα ίδια ενοχλητικά συμπτώματα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι καλλιτέχνες, μετά τον προπέρσινο Δεκέμβριο, το βούλωσαν και κανείς δεν βγήκε να πει κάτι. Η τέχνη υπήρξε ένοχη και διαπλεκόμενη: Μην ξεχνάμε πόσοι καλλιτέχνες βολεύτηκαν στους Ολυμπιακούς του 2004, πόσοι συστρατεύτηκαν στην "εθνική αυτοκτονία", πόσοι διαφήμιζαν τράπεζες, έδιναν τη φωνή τους στις πολυεθνικές, χαριεντίζονταν με υπουργούς και ξεπουλιούνταν".