H εταιρία παραγωγής απαντά για τις φωτοσοπαρισμένες φωτογραφίες της Πέμης Ζούνη με τον Ανγκ Λι

H εταιρία παραγωγής απαντά για τις φωτοσοπαρισμένες φωτογραφίες της Πέμης Ζούνη με τον Ανγκ Λι Facebook Twitter
2

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για τις φωτοσοπαρισμένες φωτογραφίες της Πέμης Ζούνη με τον Ανγκ Λι μέσω της οποίας επιρρίπτει ευθύνες στην εταιρία παραγωγής και στους συντελεστές της παράστασης, ήταν η σειρά της εταιρίας «Point Blank Ltd» που έχει αναλάβει την εκτέλεση της παραγωγής να δώσει τη δική της απάντηση στο επίμαχο ζήτημα.

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρία παραδέχεται επί της ουσίας πως οι φωτογραφίες είναι πράγματι προϊόν φώτοσοπ, αλλά υποστηρίζει πως αποτελούν μέρος της φιλοσοφίας πίσω από μία παράσταση που «στηρίχθηκε στην ψηφιακή τεχνολογία, τόσο στην παραγωγή 3D (τρισδιάστατων) ψηφιακών σκηνικών, όσο και στη σκηνοθεσία της από το σκηνοθέτη Αγκ Λι, ο οποίος σκηνοθέτησε την παράσταση μέσω SKYPE και βιντεοσκοπήσεων».

«Με τη δυνατότητα της ψηφιακής τεχνολογίας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, κατόπιν της συναινέσεώς τους, παρουσιάστηκαν μαζί σε φωτογραφία για την ανακοίνωση και την προώθηση της συνεργασίας τους», τονίζεται ακόμη στην ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρίας

Όλη η παράσταση στηρίχθηκε στην ψηφιακή τεχνολογία, τόσο στην παραγωγή 3D (τρισδιάστατων) ψηφιακών σκηνικών, όσο και στη σκηνοθεσία της από το σκηνοθέτη Αγκ Λι, ο οποίος σκηνοθέτησε την παράσταση μέσω SKYPE και βιντεοσκοπήσεων. Το ίδιο έγινε και με τις φωτογραφίες, που δόθηκαν από την εταιρία παραγωγής στο ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, που φιλοξενεί την παράσταση.


Με τη δυνατότητα της ψηφιακής τεχνολογίας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, κατόπιν της συναινέσεώς τους, παρουσιάστηκαν μαζί σε φωτογραφία για την ανακοίνωση και την προώθηση της συνεργασίας τους.


Η συνεργασία της πρωταγωνίστριας Πέμης Ζούνη και του βραβευμένου με ΟΣΚΑΡ σκηνοθέτη Αγκ Λι, ήταν άψογη και δημιουργική, με αποτέλεσμα την καλλιτεχνική αξία της παράστασης «...και Ιουλιέτα», που φιλοξενείται στο Ίδρυμα Κακογιάννης, για την παρουσίασή της.


Για την εταιρεία Point Blank Ltd».

Culture
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

LiFO X 2023 ΕΛΕVΣΙΣ / «Μυστήριο 188 - ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

Ο Χρήστος Παρίδης συνομιλεί με έναν εκ των ιδρυτικών μελών της, τον Θανάση Λεβέντη, μια ξεχωριστή και πολύπλευρη προσωπικότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.

σχόλια

2 σχόλια
Προσωπικά η απάντηση μου φαίνεται αληθινή με την έννοια ότι δεν νομίζω πως θα έμπαινε η εταιρεία (ακόμα και στην ψωροκώσταινα) στη διαδικασία να χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο όνομα εν αγνοία του. Ίσως θα έπρεπε να γίνει προσεκτικότερη διαχείριση στο θέμα της διαφήμισης με το photoshop. Θα μπορούσε η Lifo να ρωτήσει τον ίδιο τον σκηνοθέτη με κάποιο τρόπο πχ να απευθυνθεί στον ατζέντη του.