Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για τις φωτοσοπαρισμένες φωτογραφίες της Πέμης Ζούνη με τον Ανγκ Λι μέσω της οποίας επιρρίπτει ευθύνες στην εταιρία παραγωγής και στους συντελεστές της παράστασης, ήταν η σειρά της εταιρίας «Point Blank Ltd» που έχει αναλάβει την εκτέλεση της παραγωγής να δώσει τη δική της απάντηση στο επίμαχο ζήτημα.

 

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρία παραδέχεται επί της ουσίας πως οι φωτογραφίες είναι πράγματι προϊόν φώτοσοπ, αλλά υποστηρίζει πως αποτελούν μέρος της φιλοσοφίας πίσω από μία παράσταση που «στηρίχθηκε στην ψηφιακή τεχνολογία, τόσο στην παραγωγή 3D (τρισδιάστατων) ψηφιακών σκηνικών, όσο και στη σκηνοθεσία της από το σκηνοθέτη Αγκ Λι, ο οποίος σκηνοθέτησε την παράσταση μέσω SKYPE και βιντεοσκοπήσεων».

 

«Με τη δυνατότητα της ψηφιακής τεχνολογίας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, κατόπιν της συναινέσεώς τους, παρουσιάστηκαν μαζί σε φωτογραφία για την ανακοίνωση και την προώθηση της συνεργασίας τους», τονίζεται ακόμη στην ανακοίνωση.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρίας

 

Όλη η παράσταση στηρίχθηκε στην ψηφιακή τεχνολογία, τόσο στην παραγωγή 3D (τρισδιάστατων) ψηφιακών σκηνικών, όσο και στη σκηνοθεσία της από το σκηνοθέτη Αγκ Λι, ο οποίος σκηνοθέτησε την παράσταση μέσω SKYPE και βιντεοσκοπήσεων. Το ίδιο έγινε και με τις φωτογραφίες, που δόθηκαν από την εταιρία παραγωγής στο ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, που φιλοξενεί την παράσταση.


Με τη δυνατότητα της ψηφιακής τεχνολογίας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, κατόπιν της συναινέσεώς τους, παρουσιάστηκαν μαζί σε φωτογραφία για την ανακοίνωση και την προώθηση της συνεργασίας τους.


Η συνεργασία της πρωταγωνίστριας Πέμης Ζούνη και του βραβευμένου με ΟΣΚΑΡ σκηνοθέτη Αγκ Λι, ήταν άψογη και δημιουργική, με αποτέλεσμα την καλλιτεχνική αξία της παράστασης «...και Ιουλιέτα», που φιλοξενείται στο Ίδρυμα Κακογιάννης, για την παρουσίασή της.


Για την εταιρεία Point Blank Ltd».