Η πρώτη πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα στο Ισραήλ, στα πλαίσια της συμμετοχής της στην φετινή Eurovision, ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα. 

 

Ένα πλάνο λίγων δευτερολέπτων από την πρόβα του Better Love, του κομματιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό, ανέβηκε στο YouTube. Στο πλάνο φαίνεται η Κατερίνα Ντούσκα να ερμηνεύει το κομμάτι με τη συνοδεία ενός μπαλέτου πέντε χορευτριών. 

 

 

 

Η Κατερίνα Ντούσκα αναχώρησε για το Ισραήλ το μεσημέρι του Σαββάτου και στο αεροδρόμιο μίλησε στους δημοσιογράφους. Μεταξύ άλλων είπε πως έχει δημιουργικό άγχος και πως δεν κοιτά τα προγνωστικά. «Δεν κοιτάζω τα προγνωστικά, το λέω συνέχεια, δεν δίνω σημασία. Αν μας βγει αυτό που έχουμε στο μυαλό μας τόσο καιρό και υλοποιηθεί όπως θα θέλαμε και μας κάνει υπερήφανους, θα είμαι εγώ προσωπικά εντάξει με οποιαδήποτε θέση», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ελληνίδα τραγουδίστρια

 

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ημιτελικοί της φετινής διοργάνωσης θα διεξαχθούν την Τρίτη 14 Μαΐου και την Πέμπτη 16 Μαΐου. Η Ελλάδα διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό μαζί με την Κύπρο. Ο τελικός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ στις 18 Μαΐου του 2019.