Όταν ο Tom Dixon σχεδιάζει μία βίλα με θέα το Αιγαίο Πέλαγος, ξέρουμε σίγουρα ότι δεν θα πρόκειται να για μια συνηθισμένη εξοχική κατοικία. Το μπρουταλιστικό αρχιτεκτόνημα βρίσκεται χωμένο στους λόφους πάνω από την Ψαρού, αντανακλώντας το ελληνικό φως.
Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, τρεις πισίνες και μια «πράσινη» οροφή, η οποία καλύπτεται από τη χλωρίδα του κυκλαδίτικου οικοσυστήματος.
Η κατοικία ονομάζεται Aimasia και εκτείνεται σχεδόν σε 1.000 τετραγωνικά μέτρα. Δημιουργήθηκε με την υπογραφή του διάσημου Βρετανού σχεδιαστή και τη φινέτσα του ιδρυτή της A31 Architecture, Πραξιτέλη Κονδύλη.
Η βίλα διαθέτει θέα που κόβει την ανάσα και βρίσκεται λίγα βήματα από τα πιο εμβληματικά beach clubs του κόσμου.
Σύμφωνα με τις μεσίτριες Amanda Lynn και Ευθαλία Αναστασιάδου, η βίλα αποτελεί την απόλυτη εμπειρία για το νησί της Μυκόνου: ιδιωτική, πολυτελής και αξέχαστη.














Με στοιχεία από Robb Report