Εντυπωσιακά πλάνα από τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας James Bond, έδωσαν στη δημοσιότητα οι παραγωγοί του φιλμ. 

 

Στο υλικό διάρκειας περίπου ενός λεπτού, σκηνές του επόμενου φιλμ εναλλάσσονται με στιγμιότυπα πίσω από τις κάμερες, αναπτερώνοντας το ηθικό των φανατικών της σειράς κατασκοπευτικών ταινιών, καθώς είναι γνωστό πως η παραγωγή του φιλμ έχει αντιμετωπίσει ουκ ολίγα προβλήματα.

 

Τον Μάιο, ο πρωταγωνιστής Ντάνιελ Κρεγκ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλό του, μετά από τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Στις αρχές του Ιουνίου, μια ελεγχόμενη έκρηξη δεν έγινε όπως αναμενόταν, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στο στούντιο. Αν και οι υπεύθυνοι της παραγωγής διαβεβαίωσαν πως ουδείς τραυματίστηκε από την έκρηξη αργότερα έγινε γνωστό πως μέλος της ομάδας παραγωγής υπέστη έναν «ελαφρύ τραυματισμό».

 

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις την περασμένη εβδομάδα, ένας 49χρονος άνδρας κατηγορήθηκε ότι έκρυψε μια κάμερα σε τουαλέτα γυναικών, στον χώρο των γυρισμάτων στα Pinewood Studios. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η σύνδεση του άνδρα με την ταινία και τα στούντιο.

 

«Στο σκηνικό για το Bond 25: Τζαμάικα», έγραψαν οι διαχειριστές της επίσημης σελίδας του κινηματογραφικού πράκτορα στο Twitter. «Δείτε τον σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα, τον Ντάνιελ Κρέγκ, τον Τζέφρι Ράιτ και την Λασάνα Λιντς, σε αυτές τις πρώτες εικόνες πίσω από τις κάμερες, από τα πρόσφατα γυρίσματα στην Καραϊβική».  

 

Το φιλμ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 2020 αλλά έως τότε μπορείτε να απολαύσετε τα πρώτα πλάνα εδώ.